2777
2789
عنوان

بارداری طبیعی بعد از سقط با ای وی اف و دیابت بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان نه ولي تو ماهاي بالاتر هم خودت خعلي چاق ميشي هم جنين تپل ميشه ك خوب نيس زياد 

خودم الان اضافه وزن دارم امروز یه هو کمر درد گرفتم چون سری قبلی بدون دلیل و با استراحت مطلق بودم سقط شد از این هم میترسم

خودم الان اضافه وزن دارم امروز یه هو کمر درد گرفتم چون سری قبلی بدون دلیل و با استراحت مطلق بودم سقط ...

نترس شنبه برو تحت نظر يه دكترزنان خوب 

بسپر به خدا 

ازاول ك فهميدي خعلي خوبه چون ميتوني با رژيم كاملا خوبش كني 

♥️♥️♥️
نوشته بودم که سقط داشتم😞

ان شا الله خدا بهت ی بچه نازو تپل میده ،قدمشم مبارک و برکت میاره باخودش تو زندگیتون،غصه نخور

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
کارخاصی کردی یا خودبخودی شد

البته اینم بگم بعد پری دکترم گفت بیا میزان ذخیره چک کنم ۱۲ روز بعد بهم گفت دو تا تخمک میبینم با اندازه ۱۶-۱۷ بهم آمپول داد که برسه بعدم کفت هر شب نزدیکی داشته باش خدا خواست

ان شا الله خدا بهت ی بچه نازو تپل میده ،قدمشم مبارک و برکت میاره باخودش تو زندگیتون،غصه نخور

مرسی عزیزم ایشالله روزی هممون و خدا دامن همه رو سبز کنه بچه های سالمی بده و برامون نگه داره چون هیچ تجربه ای بد تر از سقط نیست واسه کسی که مشکل داره