به نظرتون روی جنسیت ام تاثیر داره؟دیروز دکترم گفت دوتا فولیکول نزدیک به هم تو تخمدان راستت داری...گفت احتمال پسرشدن جنین زیاده....بعد چون خودمم پسر دوس دارم این آمپولم بهم داد
خانوما من این ماه پریودیم در حد لکه های قهواییه جوری ک نوارم کثیف نمیشه... البته در حال اقدام بودم ک ...
شاید باردارین
ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
من تنبلی داشتم لتروزول خوردم و امپول زدم و همون ماه نتیجه گرفتم
شما پری منظم داری. من پریودم متظمه با لتروزل تنها هم فولی دارم اما دکتر بازم امپول هاش ام جی مینویسه برام. بعذش هاش سی جی
ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
گرون نیس من با دوتا قرص دیگه ام گرفتم شد ۱۸ تومن البته با دفترچه نمیدونم آزاد چقد میشد
دفترچه شما چیه. هر امپولی 35هس
من نامنظم بودم بعضی وقتها هم اصلا نمیشدم هی قرص میخوردم ولی باردار نمیشدم تا اینکه دکترم گفت بریم س ...
من پریم منظمه چن ماه قرص خوردم نشد. ولی این ماه دکتر امپول بارونم کرد. سه تا هاش ام جی دوتا هاش سی جی. چهارتا فولی عالی داشتم بازم نشد