2777
2789

به نظرتون روی جنسیت ام تاثیر داره؟دیروز دکترم گفت دوتا فولیکول نزدیک به هم تو تخمدان راستت داری...گفت احتمال پسرشدن جنین زیاده....بعد چون خودمم پسر دوس دارم این آمپولم بهم داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اولین باری ک زدم باردارشدم البته لتزول و امپول اچ ام جی هم زدم

بعداز ۲سال مبارزه با تنبلی تخمدان با امپول اچ سی جی و قرص لتزول۳۰ مهر ۱۳۹۷ فهمیدم باردارم😍اون روز قشنگترین روز زندگیم‌بود😍یعد فهمیدم تیرویید بارداری گرفتم خیلی حرص خوردن هنوزن قرص میخورم واسه تیرویید😥تا اومد خیالم کمی راحت بشه رفتم سونو ان تی فهمیدم ان تی بچم ۳/۴ هس😢رفتم امینو سنتز🤕اول گفتن بچه ات سالمه خداروشکر خیلی خوشحال شدم😥بعد دوهفته زنگ زدن کروموزوم‌۹ بچه وارونگی داره بیاین ازتون ازمایش خون بگیریم ببینیم خودتونم کروموزوم تون همین شکله😢😢ولی بخاطر هزینه های بالاش و اینکه دیگه تو ۲۰ هفنگی بودم و مجوز سقط نمیدادن نرفتم واسه ازمایش😢دیگه چیزی نمونده تا دخمل گلی من پاشو به دنیا بزاره🤗😍؛دعا کنید دخترم سالم باشه وسالم بیاد بغلم واسه سلامتیش یه صلوات بفرسین ممنون😘.......۱۰ تیر دخترم دنیا اومد خداروشکر سالمه😍😍امان از این دکترا😠
خانوما من این ماه پریودیم در حد لکه های قهواییه جوری ک نوارم کثیف نمیشه... البته در حال اقدام بودم ک ...

شاید باردارین

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
ولا یادم نیست فک کنم ۱۴اینابود البته موقعی رفته بودم که پریودیم تازه تموم شده بود ،نه بابا مشکل اصلی ...

وای خوبه شوهرشما رفته ازمایش شوهرمن اصن راضی نمیشه بره

برا مامان شدنم دعا کنین😢👪
من تنبلی داشتم لتروزول خوردم و امپول زدم و همون ماه نتیجه گرفتم

شما پری منظم داری. من پریودم متظمه با لتروزل تنها هم فولی دارم اما دکتر بازم امپول هاش ام جی مینویسه برام. بعذش هاش سی جی

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
گرون نیس من با دوتا قرص دیگه ام گرفتم شد ۱۸ تومن البته با دفترچه نمیدونم آزاد چقد میشد

دفترچه شما چیه. هر امپولی 35هس

شما پری منظم داری. من پریودم متظمه با لتروزل تنها هم فولی دارم اما دکتر بازم امپول هاش ام جی مینویسه ...

من نامنظم بودم بعضی وقتها هم اصلا نمیشدم

هی قرص میخوردم ولی باردار نمیشدم تا اینکه دکترم گفت بریم سراغ امپول و همون ماه که امپول زدم باردار شدم

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
من نامنظم بودم بعضی وقتها هم اصلا نمیشدم هی قرص میخوردم ولی باردار نمیشدم تا اینکه دکترم گفت بریم س ...

من پریم منظمه چن ماه قرص خوردم نشد. ولی این ماه دکتر امپول بارونم کرد. سه تا هاش ام جی دوتا هاش سی جی. چهارتا فولی عالی داشتم بازم نشد

وای خوبه شوهرشما رفته ازمایش شوهرمن اصن راضی نمیشه بره

آره بااصراریه من رفته ،شوهرت حتمابایدبره آخه مشکل مرد خیلی درمانش زمانبرو به راحتی رفع نمیشه ،حتمامتقاعدش کن ،اگه مرکزناباروری نزدیک خونت میشناسی که کمتراز۲۰دقیقه باخونت فاصله داره خودت میتونی سریع نمونه روتحویل بدی بیای😁