2777
2789
عنوان

میخوام مهرمو ببخشم حق طلاق بگیرم

338 بازدید | 31 پست

مهرم 700 سکه ست تو سند 

اما پیش خودمون گفتیم شرعیش 5 سکه ک گردن آقام نمونه 

حالا تو حرفامون گفت مهر سندی رو ببخش حق طلاقت میدم 

بنظرتون چی بگم؟؟

در پیکر من سه ❤ دارد ضربان 😍 میشه اون دوتا قلب کوچولومو ی صلوات مهمون کنین که صحیح و سالم بیان بغلم😍ان شاالله هر حاجتی داری برآورده بشه😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براچی زندگیتونا کنید ول کن بابا حالا مثلا حق طلاق گرفتی ب چ کاری میاد

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
هنوزم با اين حرفي كه بهت زده آقامون آقامون ميكنى؟ 

چرااااااا؟؟

من ضرر می کنم؟

در پیکر من سه ❤ دارد ضربان 😍 میشه اون دوتا قلب کوچولومو ی صلوات مهمون کنین که صحیح و سالم بیان بغلم😍ان شاالله هر حاجتی داری برآورده بشه😘😘
براچی زندگیتونا کنید ول کن بابا حالا مثلا حق طلاق گرفتی ب چ کاری میاد

سر مهریه ناراضی هست

حرفی میشه میگه طلاق بگیریم مهرت نمیدم

گاهی میگم بریم طلاق میگه مهرا ببخش بریم 

نمیخونم منو بخاطر مهر نگه داره

نمی خوام ارزشم ب مهر نگه دارم

سر مهریه ناراضی هست حرفی میشه میگه طلاق بگیریم مهرت نمیدم گاهی میگم بریم طلاق میگه مهرا ببخش بریم& ...

😔😔😔پس نه مهرتو نبخش پای حقت واستا

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
سر مهریه ناراضی هست حرفی میشه میگه طلاق بگیریم مهرت نمیدم گاهی میگم بریم طلاق میگه مهرا ببخش بریم& ...

عزیزم برو ببخش همزمان حق طلاقتو بگیر

شوهرت ب خاطر مهر نگهت داشته منم بودم همین کارو میکردم

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
😔😔😔پس نه مهرتو نبخش پای حقت واستا

آخه بین خودمون قرار کردیم 5 تا 

همش میگه مهرت 5 تاست 

عزیزم برو ببخش همزمان حق طلاقتو بگیر شوهرت ب خاطر مهر نگهت داشته منم بودم همین کارو میکردم

بخاطر مهر نگهم نداشته 

اما حرف دهن پر کن داره 

میخوام این حرفو ازش بگیرن

من ترجیح میدم موقع طلاق ببخشم ... البته خودم بارها به شوهرم گفتم اگر خونه به اسم منه یا مهرم سیصد سکه اس اگر به روز ببینم در هم خوشبخت نیستیم مهرم می بخشم و خونه رو با هات شریک می شم... تو هم همین رو بگو ... صبر کن خدا بزرگه...

من ترجیح میدم موقع طلاق ببخشم ... البته خودم بارها به شوهرم گفتم اگر خونه به اسم منه یا مهرم سیصد سک ...

حرفت عااااالیه بود 

مرسی

نخیر هرچی تو سند قید شده اون درسته

میگه این الکی