2777
2789
عنوان

ب نظرتون امروز بی بی بزنم؟؟

134 بازدید | 13 پست

امروز پونزده روز از آمپولم میگذره روز دوازدهم بی بی زدم منفی شد حالا میترسم دوبازه بزنم و کلا ناامید شم ب نظرتون الان بزنم یا زوده؟

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   

بزن عزیزم

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر که میشوی تمام زندگیت میشوددعاو التماس وخواهش از خدا برای عاقبت بخیرشدن   فرزندت🍃 بهترین هدیه برایت میشود سلامتی جسم و روح بچه ات🍃 بیشتر فکر میکنی به مادرت......مادربزرگت....مادرمادربزرگت ..اینکه آنها چه سختی ها کشیده اندو چه آرزوهایی داشتند🍃 غم،اندوه و شادی ات هم رنگ دیگری میگیرد و همه آنها گره میخورد به حال فرزندت🍃 تمام کوه های عالم برسرت خراب میشود وقتی به اندازه نیش سوزنی در پای فرزندت میرود🍃صبور میشوی وباحوصله ،انگار نه انگار که تاهمین دیروز بی حوصله ترین آدم روی زمین بودی🍃خوابت هم با خواب فرزندت تنظیم میشود انگار نه انگارکه تا همین دیروزخوابت از خواب زمستانی خرس هاهم سنگین تر بود    🍃ذوق زده ترین انسان دنیا میشوی با هر کار عادی فرزندت 🍃 دل نگران تمام مادرهای زجر کشیده دنیامیشوی غبطه میخوری به آنها که فرزندشان رادرراه خدا دادند   🍃نگاهت هم مادرانه میشود عمیق،دقیق،عاشق و اشکبار 🍃دلت تنگ میشود برای مادرت و روزهایی که یادت نمی آید در دلش چه هاگذشته⛄💛❤    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزندضررکه نداره انشاالله که مثبته خبرشوبده

احتمال زیاد ظهر بزنم دعام کنید😢

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
بزن خبرشو بگو منم امروز ۱۰ روزه که زدم هنوز بیبی نزدم

شنیدم بعد چهارده روز نشون میده منم الان پونزدهمین روزم میترسم منفی باشه و کلا امیدمو از دست بدم این ماه خیلی دلمو خوش کردم

خدابزرگه ناامیدنشوانشاالله دوتاخط پررنگ میفته..الان بزن ماهم خوشحال بشیم

الان بی بی چک ندارم ظهر میخوام برم خونه ی مامانم سر راه میگیرم نمیخوام شوهرم خبردار بشه دوس داشتم مثبت میشد و حسابی غافلگیرش میکردم😔

سلام خوبی زدی بیبی

نه متاسفانه شوهرم نزاشت بگیرم گفت من ک میدونم منفی پس نمیخواد الکی بگیری منم با این حرفش ناراحت شدم😔

عزبزم چي سد شما بيبي نزدي ايشالا باردار شي اين ماه

چرا دیروز صبح زدم منفی شد😔😔😔

پريود نشديد؟ايشالا اين ماه بار دار باشيد تا كي مهلت داري شايد ديرتر نشون بده ممم اين ماه ميخوام امپو ...

امروز موعدمه هنوز نشدم حالا منتظرم تا یه هفته اگه نشدم دوباره بی بی بزنم ممنونم خدا کنه ک باشم ولی بعید میدونم اگه بودم همون موقع باید مثبت میشد😢