2777
2789
میدونم حالتو. بی مادری خییییلی سخته سختتراز اون نانادری بده. ازدواج کردی دیگه؟ من جات باشم با مامانم ...

آره ازدواج کردم دوماه و خورده ای هم هست بچه دار شدم نامادریم ازم یه چیز میدونه که همیشه از برملا کردنش میترسم نمیدونم واقعا حرف بابام رو باور کنم یا مامانم دوتاشون میگن خیانت الان هم مادرم رو میگن زندگی یکی رو خراب کرده که بچه داشته ولی خودش میگه دروغه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم گفتی نامادری دلم گرفت😭😭

ای بمیرم برات😭 اول فکر میکردم آدم خوبیه ولی یه بدیهایی میکنه که خوبیهاش یادم میره البته تازه نمیفهمم خوبی رو به خاطر بابان کرده بدونی من چه نامزدی داشتم با این نامادری 

آره ازدواج کردم دوماه و خورده ای هم هست بچه دار شدم نامادریم ازم یه چیز میدونه که همیشه از برملا کرد ...

توخودتو درگیر این چیزا نکن دیگه دست زن باباتم آتو نده باهاشم لجبازی نکن ولی هم پدرت هم مادرتو رها نکن بهشون زنگ بزن اگه دوس دارن ببیننت ببینشون زندگی شخصی اونا رو قاطی زندگی خودت نکن . 

ای بمیرم برات😭 اول فکر میکردم آدم خوبیه ولی یه بدیهایی میکنه که خوبیهاش یادم میره البته تازه نمیفهم ...

ای خواهر چی بگم فقط ازخدامیخوام بهمون ی صبر بده. من که تازه ی هفتس حالم خوب شده این چندروز کارم گریه بود خداازآدم ظالم نگذره. خواهربرادرداری

توخودتو درگیر این چیزا نکن دیگه دست زن باباتم آتو نده باهاشم لجبازی نکن ولی هم پدرت هم مادرتو رها نک ...

نامادریم من از همه جا بی خبر هیچ نرفتم پیش مامانم دیدم پیام داده شنیدم رفتی پیش مادرت خوشحالم فقط دور مارو خط بکش یعنی بابات و داداشات هم همینطور .میگی آتو ندم چیزی بود که خدا خواست اون هم بفهمه اگه  بدونی مادرم نبود چی کشیدم چه بلاهایی سرم اومده

ای خواهر چی بگم فقط ازخدامیخوام بهمون ی صبر بده. من که تازه ی هفتس حالم خوب شده این چندروز کارم گریه ...

الهی😞 من پدرم هم هیچ من براش مهم نیستم بچم دنیا اومد یه نیومد ببینه خودم بردم درحالی که با پدرم مشکل ندارم ولی همه چی حسرت حسرت عقده عقده😫

نامادریم من از همه جا بی خبر هیچ نرفتم پیش مامانم دیدم پیام داده شنیدم رفتی پیش مادرت خوشحالم فقط دو ...

اخه به اون چه ربطی داره تورفتی پیش مادرت یا ن. توهم ب گردن نگیر بگو نرفتم.حالا اگه خواستی بری پیش اون نگو . اره میدونم نامادریا زورشون ب دخترا میرسه فقط مثل نامادری خودم. ازچندسالگی نامادری داشتی

اخه به اون چه ربطی داره تورفتی پیش مادرت یا ن. توهم ب گردن نگیر بگو نرفتم.حالا اگه خواستی بری پیش او ...

سه سال پیش اومد ازش میترسم چون هرکاری برمیاد ازش خودش دوبار تو زندگیش شکست خورده بعد زن بابام شده میدونم که همش به خاطر این اخلاقش گندشه باورکن هیچ دختری با نامادری اون قدر خوب و صادق نمیشه من بودم

سه سال پیش اومد ازش میترسم چون هرکاری برمیاد ازش خودش دوبار تو زندگیش شکست خورده بعد زن بابام شده می ...

ولش کن توکه ازدواج کردی خداراشکر رفتی سر خونه زندگی خودت بقیشو بسپاربه خدا. خداهوای ما بی مادرهارو داره عزبزم.سربه سرش نذار ارتباطتوهم باهاش کم کن

ولش کن توکه ازدواج کردی خداراشکر رفتی سر خونه زندگی خودت بقیشو بسپاربه خدا. خداهوای ما بی مادرهارو د ...

همه جا دخالته کاراش فقط این مردم رو بگیرم خفه کنم مشکل اینه که هزار تا حرف دروغ رو عین واقعیت میگن 

همه جا دخالته کاراش فقط این مردم رو بگیرم خفه کنم مشکل اینه که هزار تا حرف دروغ رو عین واقعیت میگن&n ...

نامادری منم بمن گفت مگه من کلفتم میای اینجاازت پذیرایی کنم درصورتی ک دفعه اول بود ک رفتم و خودم کارارو کردم. میگه برات ابرو نمیذارم میگه برو بگرد باپسرا میگه ازت شکایت میکنم. خداازش نگذره. هزارتاحرف دیگه زد الکی.