2777
2789
عنوان

بالاخره مثبت شد...😍😍 دكتر فرشته كريمي؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1184 بازدید | 47 پست
چن ماه منتظر بودی

ماه اول هفته اول فروردين اقدام كردم نشد

اواسط فروردين پريود شدم بعدش دوباره اقدام كردم كه دوباره اين سري ١١ روز زوتر پريود شدم  يعني ٨ ارديبهشت اخرين پريودم بود كه اين سري موفق شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتر كيه؟ شما كسي و ميشناسي؟

اگر تهرانی دکتر کهنسال یعنی یه دکتر عالی به تمام معنا از اخلاق و تجربه و هرچی فکر کنی

همه میدونیم خوب بودن خیلی خوبه، ولی هیچکس خوب نیست.
مباركه دكتر رفتيد؟ من هفته ٢٦ هستم و پيش دكتر فرشته كريمي ميرم، راضي ام، دكتر خوبيه

اره پيش فرسته كريمي يه بار ويزيت شدم بهم گفت ٢ تسر يعني فردا ٨ هفته ميشي برو سونو بعد بهم گفت برو سونو نوشين محمدي  زنگ زدم گفت بين ٢٥٠ تا ٤٥٠ خيلي گرون بود نرفتم اخه سونوي مهمي نبود  منم رفتم بيمارستان مفت انجام دادم ولي چون فردا دكتر براي سونوي بارداري نداشت امروز رفتم 

ولي بعدش همون بيمارستان پيش دكتر هميگلي خودم كه چكاپاي قبل بارداري و باهاش انجام داده بودم. فتم ويزيت شدم

حالا موندم فردا بازم برم پيش فرشته كريمي يا نه

اره پيش فرسته كريمي يه بار ويزيت شدم بهم گفت ٢ تسر يعني فردا ٨ هفته ميشي برو سونو بعد بهم گفت برو سو ...

من غربالگري هامو رفتم پيش نوشين محمدي، ( البته دكتر نگفت كجا برم، از منشيش پرسيدم، چنتا معرفي كرد) 

يه سونوگرافي تو اكباتان تو همون خيابون دو كيلومتر پايين تر هست، من سنو معمولي هامو اونجا ميرم و به نظرم خيلي دستگاهش خوبه و دكترش دقيقه

تو سونو انومالي بهم گفتن همه چي نرماله، ولي اينجا رفتم سونو بعدا، كليه اش يكم ورم داشت