2777
2789

سلام دوستاي عزيز

بالاخره ديروز رفتم ازمايش خون و بعد از دو روز از به تعويق  افتادن پريود ، فهميدم باردارم

حالا فردا ميخوام برم دكتر

يكم سرچ كردم دكتر فرشته كريمي و انتخاب كردم 

اخه مطبش نزديك خونمونه و پياده هم ميشه رفت

ميخواستم بدونم كسي با ايشون آشنايي داره؟ كارش خوبه؟

مباركههههههه تو اين حالت يك دعا هم براي من بكن عزيم مرسي

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارك عزیزم 🌹🌹🌹برای منم دعا کن یروز همین خبرو بدم🙏

از کانال پوشاک ایلاز بی بی حمایت کنید💚 ایدی روبیکام👇@bano99ilaz       کانال روبیکام  👇https://rubika.ir/ilyazbaby    پسرای عزیزم قول میدم مامان خوبی باشم براتون💙💙                     
مباركههههههه تو اين حالت يك دعا هم براي من بكن عزيم مرسي

انشالله تو هم به زودي خبر خوب بگيري 

سر نماز همتون و دعا كردم ايشالله كه دامن همه ي منتظرا به زودي سيز بشه

تبریڪ میگم عزیزم بسلامتی 😍😍

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
انشالله

اسی الان حال دلت خیلی خوبه لطفا برای همه ی منتظرا ومنم از ته دل ازخدا براشون بخواه

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28