2777
2789
عنوان

چیکار کنم با این خانواده حسوووود

146 بازدید | 12 پست

یه فامیل داریم،یه خانواده هستن،

به شدتتتتتتت به ما حسودی میکنن

خودشون مشکل زیاد دارن،

از اول همش منتظر بودن یکی به مشکل بخوره براش حرف در بیارن،حالا خودشون دچار همون مشکلات شدن

در رابطه با خانواده ما،به شدت حسودن،همش چشمشون تو زندگی ماست

از اینان که با هم میشینن نقشه میکشن،مثلا یه روز میبینی همشون کلی قربون صدقت میرن،یه روز دعوتت میکنن یه چایی هم به زور میارن برات

نمیتونیمم قطع رابطه کنیم

از بچگی پشت سرم حرف میزدن،کلی دری وری میگفتن

الانم پشت سر بچم حرف میزنن

ببین مادرم باشه ازش میبرم فامیل و اشنا که سهله ارامش خودت و بچت از کل عالم واجبتره فقط کات و خلاص

سه اصل هیچ وقت باکسی بیشتر ازجنبه اش رفاقت نکن,درددل نکن,شوخی نکن حرمتها شکسته میشود............ هیچ وقت به کسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نکن,محبت نکن,لطف نکن تبدیل به وظیفه میشود.............. هیچ وقت ازکسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نخواه,کمک نگیرانتظارنداشته باش تبدیل به منت میشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونین واقعا نمیتونن بهم اسیب بزنن

چون من هیچ وقت براشون بد نخواستم،خدا مراقب زندگیم هست

ولی دیگه کاراشون داره اعصاب خورد کن میشه

همش دنبال تیم جمع کردن هستن،تا ما با یکی به مشکل میخوریم میرن میچسبن به طرف

دقیقا مثل عمه من همیشه من و مامانمو تیکه مینداخت که چقدر لاغرید عروس من باید خوشگل و تپل و سفید باشه حالا ما صدبرابر از عمم خوشگلتریم اخرشم یه عروس لاااااغر زشت گیرش اومد😂😂

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
ببین مادرم باشه ازش میبرم فامیل و اشنا که سهله ارامش خودت و بچت از کل عالم واجبتره فقط کات و خلاص

من میتونم ازشون ببرم

ولی پدر مادرم نه

پدر مادرم بسیار سادن

من نگهدنباشم اونا مامانم اینا رو درسته میخورن

من میتونم ازشون ببرم ولی پدر مادرم نه پدر مادرم بسیار سادن من نگهدنباشم اونا مامانم اینا رو درسته ...

تو کات کن چیکار بقیه داری جون خودت و بچتو بردار مامان و بابات هم لابد صبورن که تحمل میکنن شما شروع کنی اونام کم کم سرد میشن ازشون 

سه اصل هیچ وقت باکسی بیشتر ازجنبه اش رفاقت نکن,درددل نکن,شوخی نکن حرمتها شکسته میشود............ هیچ وقت به کسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نکن,محبت نکن,لطف نکن تبدیل به وظیفه میشود.............. هیچ وقت ازکسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نخواه,کمک نگیرانتظارنداشته باش تبدیل به منت میشود
چرا نمیتونی قطع رابطه کنی باهاشون!!؟ حتی خدا هم گفته با افراد پسندیده وشایسته همنشینی کنید،این همه ...

گفتم به خاطر پدر مادرن

تو هر جمعی اونا هستن منم حتما میرم که نتونن پدر مادرمو اذیت کنن