2777
2789

بچم یکماهشه سرفه میکنه خلط دار.خیلی زیاد سرفه میکنه.دکتر بردم زیترومکس نوشته.میدم بهش ولی خیلی بیقراره طفلک سرفه نمیذاره بخوابه. هر کی بچش اینجوری بوده بگه چیکار کنم .دارم میمیرم از استرس

بخور سرد..یک کوچولو زیر سرش رو بیار بالا

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

بخور بزار توخونه نزار هوا خونه خشک بشه

دوست دارم یه روزی بشه به این روزام بخندم😂😂😂.ایشالا که اون روز میاد به امروزم بخندم😂😂😂.تولد یکسالگی محمد عزیزتز ازجانم.😍😘😘..قصهههههه زندگیمو برات تعریف کنم شاید به پهنای صورت اشک بریزی😳.اما فقط از اینجاش بگم وقتی یکی از نزدیکانم طعنه مادرنشدنمو و بی لیاقتیمو تو حرم امام رضا بهم زد دلم شکست💔💔 .خورد شد💔.از امام رضا خاستم تا یه کنجد بزاره تو دلم .میزاشت اما میگرفتشون تا بارداری سوووووووممممم...محمدم پسرم اومد تو بغلم.😍😍.خدایا خیلی هوامو داشتی خیلی جاهای زندگیم پشتم بودی ازت یه خاهش دارم همه ی کوچولوهارو تو پناه خودت جا بده پسرمنم بده.💖.یه خواهش کوچولو دیگههههه خواهش میکنم هیچ کس طعنه مادرنشدنشو نشنوه.😰😰💔.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرفش خلط داره ضرر نداره بخور سرد؟سرشم میارم بالا ولی خیبی سرفه میکنه

بخور که کلا ضرر نداره.برای دختر من دکترش میگفت تخم به خیس کنم..یک قاشق از ابشو بهش بدم.حالا من نگفتم بهت چون واقعا یک ماه خیلی کوچیکه و نمیشه هر چی داد..

ولی من برای بچه هام بخور میگدارم راحت میخوابند.

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
بخور که کلا ضرر نداره.برای دختر من دکترش میگفت تخم به خیس کنم..یک قاشق از ابشو بهش بدم.حالا من نگفتم ...

کاش بزرگتر بود از این میسوزم که خیلی کوچیکه سرفه هایی میکنه دل آدم کباب میشه براش.بخدا موندم چیکار کنم کارش ب بیمارستان نشه خدا کنه .ممنونم امشب براش بخور میذارم دوست عزیز

کاش بزرگتر بود از این میسوزم که خیلی کوچیکه سرفه هایی میکنه دل آدم کباب میشه براش.بخدا موندم چیکار ک ...

دکتر خوب ببر.انشالله زود خوب شه.خودتو قوی کن..حالا حالاها باید ببینی و جگر ات کباب شه.ولی با این دید نگاه کن که اینم مرحله ای از بزرگ شدنه.

کلا بخور سرد تنفس رو راحت تر میکنه..حالا تو هر یک ساعت چک کن..ببین اگر بهتر نفس میکشه روشن باشه..

من دخترم از بدو تولد تا دو سال چنوبار خروسک گرفت..همش بخور میزدم

دکتر خوب ببر.انشالله زود خوب شه.خودتو قوی کن..حالا حالاها باید ببینی و جگر ات کباب شه.ولی با این دید ...

دکترش خوبه ولی تازه از دیروز دارو میخوره هنوز اثر نکرده ببینم چندروز بعد خوب نشه میبرم دکتر دیگه.خدا بچتون رو براتون حفظ کنه.ممنون از راهنماییتون