2777
2789
برگ ثنایک قاشق چای خوری بریزهفته یکباربریز زنیان یک قاشق غذا خوری بریز هرروز که دم میکنی

ممنونم.عزیزم عطاری گفت بااین ماهی پنج گیلوکم میکنی.خودت لاغرشدی؟؟؟

قد165☝وزن اولیه100🙈وزن فعلی 75😛.هدف60💪خدایاکمکم کن کم نیستااااا15کیلوست😲😲😲😲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم.عزیزم عطاری گفت بااین ماهی پنج گیلوکم میکنی.خودت لاغرشدی؟؟؟

من یک کیلو کم کردم اولش خوب داشت جواب میداددیگه استپ کردم حالا شمانتیجه گرفتی به منم بگو خواهرشوهرم که آب شده 

نه عزیزم پودر نمیخوادبشه همینجوری ازهرکدوم یکم همه باهم بزاردم بکشه

روزی چندباربخوریم؟

واینکه کنارزیره سبز مشکل بوجودنمیاره؟؟؟

قبل غذا یابعدش؟؟؟.

برگ ثنا و چی؟؟؟

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏
روزی چندباربخوریم؟ واینکه کنارزیره سبز مشکل بوجودنمیاره؟؟؟ قبل غذا یابعدش؟؟؟. برگ ثنا و چی؟؟؟

امضات عزیزم کاملن درکت میکنم منم مثل توایم نمیبخشمشون سپردمشون به اون بالای 

روزی سه لیوان قبل غذا برگ ثناهرروز لازم نیست بریزی ورزشم کنارش خوبه

خیلی نتیجه میده؟؟

والله من خیلی تپل شدم مخصوصاشکمم

زیره شکممو به کارمیندازه ولی تاثیری ندیدم   

دیگه نمیدونم زیره سبزیاسیاه فرق میکنه یانه

من سبزخریدم توآسیاب پودرمیکنم باماست میخورم قبل غذا   روزی دوبار  گاهیم یه بار

تازگیاصورتمم بدجوش میزنه  احتمال داره ازاون باشه؟

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏
خیلی نتیجه میده؟؟ والله من خیلی تپل شدم مخصوصاشکمم زیره شکممو به کارمیندازه ولی تاثیری ندیدم   ...

همه روباهم دم کن بخور انشالله که نتیجه میده خواهرشوهرم نتیجه گرفت من که استپ کردم بهترازاینکه وزنم نره بالاتر