2777
2789
اره بروعطاری بگیر زانیان بگیریکم برگ ثنا بزن ولی زیادازبرگ ثنااستفاده نکن 

عزیزم میشه این روش لاغری ک انجام دادی رو ب من توضیح بدی؟؟

چیا رو قاطی کروی  باهم؟؟

چند بار در روز خوردی؟

خدای خوب و مهربونم می دونم این روزهای سخت هم می گذره؛ ولی توی این روزها تو تنهام نزار❤🙏من کنکور۱۴۰۰رو به بهترین شکل ممکن می دم؛من مطمعنم ک موفق می شم💪🧠💗من مطعنم که با پسری پولدار خوشگل پاک سالم خوشتیپ کارمند ازدواج می کنم💏💗خدایا برای تو براورده کردن آرزوهام چیزی نیست پس برآوردشون کن💞🤲🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم.عزیزم عطاری گفت بااین ماهی پنج گیلوکم میکنی.خودت لاغرشدی؟؟؟

عزیزم لاغر شدی؟؟؟

خدای خوب و مهربونم می دونم این روزهای سخت هم می گذره؛ ولی توی این روزها تو تنهام نزار❤🙏من کنکور۱۴۰۰رو به بهترین شکل ممکن می دم؛من مطمعنم ک موفق می شم💪🧠💗من مطعنم که با پسری پولدار خوشگل پاک سالم خوشتیپ کارمند ازدواج می کنم💏💗خدایا برای تو براورده کردن آرزوهام چیزی نیست پس برآوردشون کن💞🤲🙏
عاشقتمممممممممممم بخدااااا.یه دونه اییییییی .بخدا اگه لاغرشدممممم هیچ وقت فراموش نمیکنم این نصیحتتو. ...

سلام آجی ببخش مزاحم میشم منم مشکل شما رو دارم با مصرف ریزه لاغر شدی؟

خیلی خستم
واااای خیلی خوشحالمممم کردیییی دعات میکنم خیلی اگه لاغرشدم من اضافه وزن دارم زیاد..الان میرم میرم پو ...

خانمی امتحان کردی نتیجه گرفتی؟

اگر به خانه ی من آمدی                                         برای من ای مهربان چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم....
سلام استارتر جان در چه حالی اون موقع ها که زیره میخوردی واقعا لاغر شدی بیا نتیجشو بگو منم شروع کنم😂

شما استفاده کردی؟ نتیجه گرفتی؟

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
شما استفاده کردی؟ نتیجه گرفتی؟

یکی دو هفته همراه رژیمم استفاده کردم اخر شب ها وزنمم خوب کم شد ولی هر کس منو دید گفت صورتت کوچیک شده چقدر صورتت بد شده منم ترسیدم دیگه نخوردم 

ای حال نا معلوم آروم باش آروم

سلام دوستان

منم تجربمو میگم شاید بدرد کسی خورد

چند سال پیش کارشناس تغذیه درکنار رژیم و ورزش برام عرق زیره تجویز کرد، قبل از نهار و شام نصف لیوان عرق زیره سبز بهمراه نصف لیوان آب میخوردم، رژیمم خیلی متعادل بود چون همه چی میخوردم فقط کم، ورزش هم بدنسازی کار میکردم. بعد چهار ماه شکم و پهلوم آب شد و صورتم هیچ تغییری نکرد. اما طبق رژیمم میوه و سبزیجات زیاد میخوردم و مدام آب مینوشیدم.

من پریودای نامنظمی دارم توی اون مدت که عرق زیره میخوردم برای اولین بار در عمرم پریودام خودبخود منظم و ۴هفته ای شد.

برای اینکه صورت و پوست افت نداشته باشه رژیم باید سخت نباشه و کاهش وزن سریع و شدید نباشه. هر دارویی چه شیمیایی و چه گیاهی درکنار فوایدش عوارض خاص خودشو داره، پس ببینین چی براتون مهمتره و چیو از دست میدین. همچنین هرچیزی زیادش ضرر داره بقول ابن سینا هرچیزی کمش دارو اندازه ش غذا و زیادش ضرره