2777
2789
من اضافه وزن دارم بعدزایمانم   الان ۸۶کیلوام   قبلا۶۲ شکمم تپل شده   ولی با سن وران ...

من روزی تقریبا یه قاشق دمنوش درست میکردم قبل ناهار.  اما همه جام لاغر شد تقریبا س هفته خوردم

زنــ دوســتــ داشــتنـہ نصفہ ونیـمہ نمیفـهمـد... یکــ زنـــ را یـا بـایـد پــرستـید...  یـا بــہ حــالـہ خـود رهــا کـــــرد.   
مگه نمیخوردی که لاغربشی پس چرا پشیمونی؟؟

نههه من فقط برا شکم و پهلو خوردم. البته خیلی کم بود شکمم ولی همه جام اب شد

زنــ دوســتــ داشــتنـہ نصفہ ونیـمہ نمیفـهمـد... یکــ زنـــ را یـا بـایـد پــرستـید...  یـا بــہ حــالـہ خـود رهــا کـــــرد.   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روزی تقریبا یه قاشق دمنوش درست میکردم قبل ناهار.  اما همه جام لاغر شد تقریبا س هفته خوردم

باچقدرآب میذاشتی دم بکشه؟؟یه لیوان کافیه؟

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

فقط زیره سیاه؟؟؟  یاچیزدیگه هم بود؟؟

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏
باچقدرآب میذاشتی دم بکشه؟؟یه لیوان کافیه؟

اره

یه قاشق زیره سبز و زیره ی سیاه؟؟؟؟؟؟؟؟ چجورمصرف میکردی عزیز؟ باچیزی قاطی میکردی؟؟؟؟ قبل ناهارمیخو ...

با آب بعد شام و ناهار متاسفانه😭

به نظرم زیاده روی کردم

شما میخوای یه وعده تو روز بخور

عاشقی رو باید از شاملو یاد گرفت💜به آیدا میگفت:خدای کوچک من🧡
فقط زیره سیاه؟؟؟  یاچیزدیگه هم بود؟؟

من زیره سبز میخوردم.  

اگ میخای خیلی سریع تغییر کنی نیم ساعت بعد غذات هم دمنوش چایی سبز بخور.  ورزشم فراموش نشه! 

برای حال روحیت😊

با آب بعد شام و ناهار متاسفانه😭 به نظرم زیاده روی کردم شما میخوای یه وعده تو روز بخور

بعدغذا مصرف کنم پس؟؟؟  گیسو خانمم قبل ناهارخورده

دیشب تو ی تاپیکی ی خانمی گفت ک خیلییییییییییی لاغر شده دمنوش زیره سبز میخورد

نخور لاغر میکنه اما چنان چین و چروکی میفته صورتت ک بعد با هیچی درمان نمیشه دکتر طب سنتی خیراندیش گفت این حرفو،نخور عزیزم

مصرف میکنم اگه لاغرشدم دعاتون میکنم

واقعا واسه منی که کلی لباس بازم و اینهمه سال همه حسرت هیکلمومیخوردن توعروسیا   الان واسم سخته همه میبینن میگن چه بهم ریخته اندامت

😢😢😢😢😢😢

زایمان خر است😣😢😭😦☹

شوهرمم اجازه باشگاه رفتن نمیده      مجبورم فقط توخونه بااین روشا امتحان کنم

نخور لاغر میکنه اما چنان چین و چروکی میفته صورتت ک بعد با هیچی درمان نمیشه دکتر طب سنتی خیراندیش گفت ...

شماامتحان کردی؟؟؟    

بعدغذا مصرف کنم پس؟؟؟  گیسو خانمم قبل ناهارخورده

آرههههه دیگههههه

اگه میخای به نتیجه ای که من رسیدم برسی😁😁😁😁

عاشقی رو باید از شاملو یاد گرفت💜به آیدا میگفت:خدای کوچک من🧡
آرههههه دیگههههه اگه میخای به نتیجه ای که من رسیدم برسی😁😁😁😁

صورتتم چروک افتادشما؟؟؟؟