2777
2789
بعدغذا مصرف کنم پس؟؟؟  گیسو خانمم قبل ناهارخورده

عزیز دل فقط مراقب صورتت باش که لاغر و کوچیک نشه

تو این مدت خیلی تقویتش کن

صورت حیفه لاغر شه

عاشقی رو باید از شاملو یاد گرفت💜به آیدا میگفت:خدای کوچک من🧡
من زیره سبز میخوردم.   اگ میخای خیلی سریع تغییر کنی نیم ساعت بعد غذات هم دمنوش چایی سبز بخور. ...

شماچطور؟؟؟   شماهم چین وچروک افتادصورتت؟؟؟

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صورتتم چروک افتادشما؟؟؟؟

من صورت گردی دارم

اصلن صورتم چروک نشد اما کوچولو شد

کاش میشد عکس قبل و بعد بدم بهت😁😁😁😁😁

عزیز دل فقط مراقب صورتت باش که لاغر و کوچیک نشه تو این مدت خیلی تقویتش کن صورت حیفه لاغر شه

چجوری آخه؟؟؟ هرچی بخورم صورتم تپل بمونه  باز بدنم چاق میشه آخه😢😢😢😢خدایاچه گرفتاری شدم من😭

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏
شماامتحان کردی؟؟؟    

ن نخوردم ولی سخنرانی پروفسور خیراندیش پدر طب سنتی رو شنیدم ک این حرفو زد ک خانما زیره نخورن،گفت خانمی اومد پیشم چنان صورتش پر چین و چروک شده ک راهی بر درمان نشد،بخاطر خوردن زیره

چجوری آخه؟؟؟ هرچی بخورم صورتم تپل بمونه  باز بدنم چاق میشه آخه😢😢😢😢خدایاچه گرفتاری شدم من😭

نمیدونم والا...

آبرسان قوی بزن

مایعات زیاد بخور

ماسک سبوس گندم و ماست بزن

منم خودم الان در تلاشم صورتمو پر کنم😁

چی خوردی چند وقت خوردی

توضیح دادم عزیزم

زنــ دوســتــ داشــتنـہ نصفہ ونیـمہ نمیفـهمـد... یکــ زنـــ را یـا بـایـد پــرستـید...  یـا بــہ حــالـہ خـود رهــا کـــــرد.   
شماچطور؟؟؟   شماهم چین وچروک افتادصورتت؟؟؟

نه اما لاغر شد

زنــ دوســتــ داشــتنـہ نصفہ ونیـمہ نمیفـهمـد... یکــ زنـــ را یـا بـایـد پــرستـید...  یـا بــہ حــالـہ خـود رهــا کـــــرد.   
با آب میخوردم فقط حواست باشه خیای آب نکنیاااا من قبل مصرف زیره رون و سینه داشتم اما الان خیلی کوچی ...

عزیزم 😄😄😄ببخشید خیلی اذیتت کردم امروز زیره گرفتم هرچی پیامتو خوندم نفهمیدم چطور با اب خوردیش؟؟؟پودرشو اندازه ی قاشق میذاری دهنت بعد اب میخوری روش یا چطور😁😁😁😁😄؟؟؟؟ممنونت میشم راهنمایی کنی

عزیزم 😄😄😄ببخشید خیلی اذیتت کردم امروز زیره گرفتم هرچی پیامتو خوندم نفهمیدم چطور با اب خوردیش؟؟؟پو ...

عزیز دلم، من از پودرش استفاده نمیکردم...

از زیره پودر نشده(دونه دونه)سیاه و سبز؛هرشب بعد از غذا از هرکدوم یه قاشق دهنم میذاشتم یه کوچولو میجویدم و بعد با آب قورتش میدادم(ببین خدایی مجبورم کردی با چه جزئیاتی بگم؟؟؟!!!😁😁😁😁)و خیییلیییی سریع ج گرفتم😉👍

عزیزم  زیره پودر شده و پودر نشده اصلن فرقی نداره باهم

به نظرم چون تو داری از پودرش استفاده میکنی کمتر بخور مثلن نصف قاشق...

جایی خوندم نوشته بود واسه لاغری شکم نصف قاشق چایخوری زیره رو با یه قاشق ماست مخلوط کنید و قبل غذا بخورید...

دمنوش زیره و لیمو هم معجزه میکنه

💗💗💗💗💗💗💗💗

عزیزم این پنجتا روش استفاده از زیره واسه لاغری رو هم تو نت سرچ کردم،فک کنم بدردت بخوره

👇👇👇

💃روش اول: شما می‌توانید مقداری زیره را در هاون بکوبید و آن را در ماهیتابه نسوز سرخ کرده و مقداری از آن را به سالاد، سوپ یا به سبزی خورش خود اضافه نمایید.

💃روش دوم: می‌توانید مقداری زیره را در آب جوش بجوشانید و اجازه دهید تا ۱۰ دقیقه در آب جوش بماند تا کاملا دم بکشد و طعم و رنگ خود را به آب بدهند سپس می‌توانید همراه با قند یا توت خشک میل فرمایید.

💃روش سوم: برای افزایش تاثیر زیره در لاغری شکم مقداری زیره را شب هنگام در آب معمولی بریزید و تا صبح اجازه بدهید که کاملا خیس شود، صبح قبل از غذا آن را جوشانده و با مقداری آبلیمو ترکیب کرده و قبل از صبحانه میل کنید.

💃روش چهارم: مقدار زیره را در هاون کوبیده تا کاملا پودر شود سپس با ماست ترکیب نموده و نوش جان فرمایید.

💃روش پنجم: مقداری زیره را در روغن زیتون سرخ کرده سپس در برنج آبکش شده بریزید و اجازه بدهید تا همراه با برنج دم بکشد این کار هم طعم برنج را بسیار خوشمزه خواهد کرد و هم باعث لاغری شکم میشود

💗💗💗💗💗💗💗💗

بازم اگه سوالی داشتی و تونستم کمکت کنم در خدمتم گلم😘😘

عزیز دلم، من از پودرش استفاده نمیکردم...  از زیره پودر نشده(دونه دونه)سیاه و سبز؛هرشب بعد از غ ...

عاشقتمممممممممممم بخدااااا.یه دونه اییییییی .بخدا اگه لاغرشدممممم هیچ وقت فراموش نمیکنم این نصیحتتو... تا اخر عمر دعای خیرمنو خانوادم پشت سرت میمونه😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹