عزیز دلم، من از پودرش استفاده نمیکردم...
از زیره پودر نشده(دونه دونه)سیاه و سبز؛هرشب بعد از غذا از هرکدوم یه قاشق دهنم میذاشتم یه کوچولو میجویدم و بعد با آب قورتش میدادم(ببین خدایی مجبورم کردی با چه جزئیاتی بگم؟؟؟!!!😁😁😁😁)و خیییلیییی سریع ج گرفتم😉👍
عزیزم زیره پودر شده و پودر نشده اصلن فرقی نداره باهم
به نظرم چون تو داری از پودرش استفاده میکنی کمتر بخور مثلن نصف قاشق...
جایی خوندم نوشته بود واسه لاغری شکم نصف قاشق چایخوری زیره رو با یه قاشق ماست مخلوط کنید و قبل غذا بخورید...
دمنوش زیره و لیمو هم معجزه میکنه
💗💗💗💗💗💗💗💗
عزیزم این پنجتا روش استفاده از زیره واسه لاغری رو هم تو نت سرچ کردم،فک کنم بدردت بخوره
👇👇👇
💃روش اول: شما میتوانید مقداری زیره را در هاون بکوبید و آن را در ماهیتابه نسوز سرخ کرده و مقداری از آن را به سالاد، سوپ یا به سبزی خورش خود اضافه نمایید.
💃روش دوم: میتوانید مقداری زیره را در آب جوش بجوشانید و اجازه دهید تا ۱۰ دقیقه در آب جوش بماند تا کاملا دم بکشد و طعم و رنگ خود را به آب بدهند سپس میتوانید همراه با قند یا توت خشک میل فرمایید.
💃روش سوم: برای افزایش تاثیر زیره در لاغری شکم مقداری زیره را شب هنگام در آب معمولی بریزید و تا صبح اجازه بدهید که کاملا خیس شود، صبح قبل از غذا آن را جوشانده و با مقداری آبلیمو ترکیب کرده و قبل از صبحانه میل کنید.
💃روش چهارم: مقدار زیره را در هاون کوبیده تا کاملا پودر شود سپس با ماست ترکیب نموده و نوش جان فرمایید.
💃روش پنجم: مقداری زیره را در روغن زیتون سرخ کرده سپس در برنج آبکش شده بریزید و اجازه بدهید تا همراه با برنج دم بکشد این کار هم طعم برنج را بسیار خوشمزه خواهد کرد و هم باعث لاغری شکم میشود
💗💗💗💗💗💗💗💗
بازم اگه سوالی داشتی و تونستم کمکت کنم در خدمتم گلم😘😘