2777
2789
عزیزم من مثه چیییی پشیمونم هرشب یه قاشق زیره سیا و یه قاشق سبز میخوردم رون و سینه رو بشدت لاغر میک ...

پودرشو؟توچی میریختی؟

قد165☝وزن اولیه100🙈وزن فعلی 75😛.هدف60💪خدایاکمکم کن کم نیستااااا15کیلوست😲😲😲😲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی عزیزممممممم؟؟؟چطور مصرفش میکردی ؟چندوقت

دیشب تو تاپیک من بودی ک گفتم😉

نیم ساعت قبل ناهار. تقریبا س هفته بود فک کنم

زنــ دوســتــ داشــتنـہ نصفہ ونیـمہ نمیفـهمـد... یکــ زنـــ را یـا بـایـد پــرستـید...  یـا بــہ حــالـہ خـود رهــا کـــــرد.   
آرهههه😭😭😭 من از اونور بوم افتادم😭😭😭 به شدت تاثیر فورررری داره نخور که همه بدنت ترک میشه پش ...

توروخداااا؟؟؟یعنی اونقدر فوری لاغرمیکنه؟؟؟

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏
خووهرشوهرم بادوستش خیلی نتیجه دیدن فقطم برای شکم پهلو عالیه من خودم میخورم ولی بازول میکنم ولی اشتها ...

من رونام وشکموپهلودارم

گلم دمنوش؟!یا با اب میخوردی؟ من رون و سینه و پهلو و شکم دارم😄😄

با آب میخوردم

فقط حواست باشه خیای آب نکنیاااا

من قبل مصرف زیره رون و سینه داشتم اما الان خیلی کوچیک شدن

عاشقی رو باید از شاملو یاد گرفت💜به آیدا میگفت:خدای کوچک من🧡
عزیزم من مثه چیییی پشیمونم هرشب یه قاشق زیره سیا و یه قاشق سبز میخوردم رون و سینه رو بشدت لاغر میک ...

دقیقا منم همینطور خیلی پشیمونم. بنظرم برااونا ک اضافه وزن دارن خوبه! 

من باسنمم خیلیییی کوچیک شد و صورتم

زنــ دوســتــ داشــتنـہ نصفہ ونیـمہ نمیفـهمـد... یکــ زنـــ را یـا بـایـد پــرستـید...  یـا بــہ حــالـہ خـود رهــا کـــــرد.   
بخور ۲۰ دقیقه ورزش کن یابرقص آب میشی خواهرشوهرم خیلی لاغرشد الان دیگه نمیخوره

پست  اول گفتی فقط اوناروبخرم؟چه جوری بخورم؟

توروخداااا؟؟؟یعنی اونقدر فوری لاغرمیکنه؟؟؟

آرهههه والا...

اونقد که منو لاغر کرد دیگه به هیچکی توصیه نمیکنم😁😁

یه جا خوندم میگف مصرف زیادش اعتیاد آوره ینی بدن خود به خود میطلبه☺☺☺☺☺

دقیقا منم همینطور خیلی پشیمونم. بنظرم برااونا ک اضافه وزن دارن خوبه!  من باسنمم خیلیییی کوچیک ...

آخ گفتی

صورتمم لاغر و کوچیک شده 

سینه هام که خییییییلییییی کوچیک شد

پست  اول گفتی فقط اوناروبخرم؟چه جوری بخورم؟

همه رو دم کن بزار۲۰ دقیقه تودم باشه البته ده دقیقه که مونده ۲۰ دقیقه بشه بعدچای سبز قاطی بقیه کن اول بقیه بزار۱۰ دیقه تودم باشه بعدچای سبز اصافعه کن