2777
2789
عنوان

کیا بچه سه ساله دارن بیایین یه لحظه

386 بازدید | 31 پست

سلام بچها پسرمن سه سالشه هر کلمه میگم پشت سرم تکرار میکنه البته تعداد کمیشو نمیگه جمله هم سه کلمه و دو کلمه میگه مثلا میگه مامان بریم بازار چکارکنم زود حرف بزنه؟نگرانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخم کبوتر بهش بده بخوره اگر گیر نیوردی تخم بلدرچین 😉

واقعا تاثیر داره شما امتحان کردین؟

من به دکتر گفتم گفت بچه شما به حرف افتادهفقط تاخیر گفتاری داره این چیزا فایده نداره

دختر من دوسال و نيمشه كامل كامل حرف ميزنه با تيكه كلاما تازه،٥تا سوره هم حفظه و كلي شعرم حفظه

برا تعريف نيومدم اما من تخم كبك و بلدرچين بهش دادم نميدونم تاثير همونه يا نه

يه بار تو همين سايت يه نفر ديگه هم دخترش مثل من خيلي زود حرف زده بود همينجور داده بود و برام جالب بود

اما ژنتيك هم خيلي تاثير داره

واقعا تاثیر داره شما امتحان کردین؟ من به دکتر گفتم گفت بچه شما به حرف افتادهفقط تاخیر گفتاری داره ا ...

تاثیرش اونقدری هست که مطمئن بودم جواب سوالت رو دادم 😘

غم اگر ترکم کند تنهای تنها میشوم 
دختر من دوسال و نيمشه كامل كامل حرف ميزنه با تيكه كلاما تازه،٥تا سوره هم حفظه و كلي شعرم حفظه برا ت ...

عزیزم کلا دخترا زودتر از پسرا ب حرف مییان و خیلی بهتر از اونا صحبت میکنن تو کودکی 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه