2777
2789

برای مرغ شکم پر ترکیب 

پیاز داغ رب انار شیرین و رب الوچه ملس و زرشک و گردو سابیده و قیصی و الو جنگلی و سبزی معطر رو میپسندین یا چیز دیگه ای دوست دارید؟ 

مهمون عزیز دارم 😍

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این ترکیب چهار چهار دویی که تو واسه شکم پری چیدی میتونی ۵ هیچ ارسنالو بزنی مهمان که دیگه جای خود دارد😢😢# دلم خواست😍😢

انا جدی الحسین،،ذبحوا عطشانا....همانا جدم حسین را با لب تشنه ذبح کردید.....لبیک یا صاحب الزمان،لبیک  
ب نظرم خوبه خوشمزه میشه😏

از نظر هر کسی که خورده خوشمزه که چه عرض کنم معرکه ست

ولی خوب سلیقه این مهمونام رو نمیدونم فقط میدونم فسنجون رو شیرین میخورن

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

دهنم آب افتاد 😋😋😋

عالیه😍

فقط فکر کنم قیصی زیادی شیرینش کنه

مگر تا کجا گرسنه ایم؟ 😔 هنگام اذان مغرب جلوی یکی از هیات های عزاداری مستقر در میدان فاطمی صفی بی سابقه و بسیار طولانی برای دریافت غذای مجانی بود که انسان راشگفت زده می کرد. هر شب چنین است. تعداد افراد ایستاده در صف را نشمردم، اما به جد می توانم بگویم که بیش از هزار نفر بودند. آنها نه تنها متکدی و کارتن خواب و مسکین به نظر نمی رسیدند، بلکه مردان و زنانی شیک و آراسته با لباس های تمیز و بعضاً با دماغ های عمل کرده و هیکل هایی ساخته و پرداخته به نیروی دمبل و هالتر و رژیم غذایی و عمل های معجزه گر جسمانی و صورتهای آرایش کرده و خلاصه با ظاهری تأثیرگذار متناسب با #فرهنگ ظاهر پرور موجود بودند و صفی چند صد متری عجیبی تشکیل داده بودند. براستی این صف با آن اعضای منتظرِ مصممِ خستگی ناپذیر مرا شگفت زده نمود، به گونه ای که نمی توانستم باور کنم که مردم در صف ایستاده انسانهایی گرسنه و نیازمندند که شب در خانه بی شام اند. یاد خاطرات چرچیل افتادم که وقتی از او پرسیدند: چگونه [جنوب] ایران را بدون مقاومت اشغال کردی، گفت: از تجربیات آشپز احمد شاه قاجار استفاده کردیم که به ما گفت: اگر مردم ایران را به صرف غذا دعوت کنید، نمی پرسند صاحب خانه ای که غذا می دهد، کیست. اگر به آنها وعده‌ ی غذا بدهید، طالب چیزی دیگر نیستند. وقتی می خواستیم وارد ایران بشویم، به بی بی سی دستور دادیم هر روز در رادیو اعلام کند متفقین می خواهند برای شما کیسه های آرد بیاورند. وقتی ما وارد ایران می شدیم، مردم همه در صف بودند برای گرفتن آرد! نتیجه اینکه این مردم اگر به مال مفت برسند، سیر هم که باشند، باز هم می خورند، یا می برند.
من ذائقه ام شیرین نیست ولی اینطوری که تعریف کردی عاشقش شدم حالا وای دهنم اب افتاد دلم به تاپ تاپ افت ...

عزیز دلم 😍😍 درست کن گلم باور کن عالیه من بدغذاتزین جانوری که توی عمرم دیدم رو با مرغ شکم پر هام به خوردن انداختم

از نظر هر کسی که خورده خوشمزه که چه عرض کنم معرکه ست ولی خوب سلیقه این مهمونام رو نمیدونم فقط میدون ...

خب اگر میدونی خوشمزه میشه درست کن.آدم معمولا غذا رو ب ذائقه خودش برای مهمون آماده میکنه زیاد حساس نباش😊

دهنم آب افتاد 😋😋😋 عالیه😍 فقط فکر کنم قیصی زیادی شیرینش کنه

قیصی در حد چند پر هست توش من چون استخوان مرغ رو وقتی مرغ خام هست در میارم احتیاج دارم موادی توی مرغم باشه که وقتی پخت پف کنه و مرغ رو درسته جلوه بده برای همین قیصی توش میریزم 

با این ترکیب چهار چهار دویی که تو واسه شکم پری چیدی میتونی ۵ هیچ ارسنالو بزنی مهمان که دیگه جای خود ...

عزیزم چقدر زبونت شیرینه 😍😍😍😍