2777
2789
عنوان

میخوام برم کلاس به نظرتون خوبه؟

342 بازدید | 22 پست

سلام خانم خوشگلا. 

من چند وقته تووو این فکرم که برم کلاس خیاطی البته قبلا اصلا علاقه نداشتم به این هنر ولی حالا یه سری لباسا رو میبینم خیلی خوشم میاد ولی انقدر گرونه نمیتونم بخرم . مثلا یه مانتو دیدم یک میلیون و پنجاه تومن بود.  یه تاپ دیدم 600 تومن بود و....  گفتم برم کلاس خیاطی هم یه چیزی یاد میگیرم هم هرچی بخوام واسم خودم میدوزم. 

ولی نمیدونم استعدادشو دارم یانه.  و اینکه چقدر طول میکشه تا بتونم یه مانتو یا تاپ برای خودم بدوزم.  و اینکه اگه برم کلاس میتونم مثل این مانتو مزونی ها بدوزم یا فقط چیزایه ساده میتونم بدوزم؟  

میشه نظرتونو بگید. 

اگه تجربه ای هم دارید بگید ممنون

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   

اگه هزینه ها و قیمت کلاساشم میدونید بگید بهم

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا میای خیاط ماهر بشی بیست ملیون برات ابمیخوره 

واقعا؟  

خب من نمیخوام خیاط ماهر بشم فقط میخوام مانتو یاد بگیرم و تاپ 

تاپ ۶۰۰ تومن ؟؟؟؟اونا پول برندش رو میگیرن ...من مانتو یک تومن میدمااا...اما تاپ ۶۰۰ تومن نمیدم 

والا برند هم نبود.  مزون بود تولید ایران بود 

اگه علاقه داری حتما برو اونم بستگی به استعدادت داره اگه تیز باشی با همین روش ابتدایی میتونی لباسای ش ...

علاقه که نمیدونم حسی بهش ندارم.  ولی دوست دارم یاد بگیرم.  بخدا این مانتو ها که گزاشتن یه تومن خیلی هم ساده است 

پارچه گرونه.... چرخ راسومیزودسومیزتودستگاهتگاهه گیری وچرخخیاطی و میز میخواهی 

من که نمیخوام خیاط بشم.  من معمار هستم.  فقط میخواستم واسه ی خودم بدوزم و واسه خودم یاد بگیرم نمیخوام باهاش کار کنم

والا برند هم نبود.  مزون بود تولید ایران بود

بعضی چیزها ارزش داره ...بعضی چیزها نه ...خود من کارهای برند منگو روبا اینکه گرون باشه میخرمااا اما ....اما نداره ای بابا ..چه خبره ...هرکی واسه خودش قیمت میزنه ...عصبی شدم ,,😫👿👿👿👿

عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂
بعضی چیزها ارزش داره ...بعضی چیزها نه ...خود من کارهای برند منگو روبا اینکه گرون باشه میخرمااا اما . ...

اره واقعا قیمت ها دیگه داره فضایی میشه. 

منم عاشق منگو هستم یه مانتو منگو دارم صد ساله دارم میپوشمش هنوزم نو مونده و خوشگله و از مد نیوفتاده یعنی عاشقشم

علاقه که نمیدونم حسی بهش ندارم.  ولی دوست دارم یاد بگیرم.  بخدا این مانتو ها که گزاشتن یه ...

من اصلا پول مانتو و تونیک و لباس برای عروسی نمیدم همه رو خودم میدوزم فقط کلاسم مقدماتی رفتم البته بگم لباس مجلسی هام مثل بازار پرتز سوتین نداره ولی شیک میشه همه تعریف میکنن اگه علاقه و پشتکار داری حتما برو خیلی بصرفه است اول یکم باید هزینه کنی اما در دراز مدت به صرفه است

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔

مامان منم کارمنده ...یهو گیر داد برو خیاطی علاقه دارم ...مانتو بدوزم واسه خودم ...بعدش حوصله ش نکشید ول کرد ...خیاطی حوصله فوق العاده زیاد و پیگیری زیاد میخواد 

اره واقعا قیمت ها دیگه داره فضایی میشه.  منم عاشق منگو هستم یه مانتو منگو دارم صد ساله دارم می ...

من یه بارونی منگو دیدم ...اما این سری دستم خالی بود هنوزم که هنوزه چشمم دنبالشه لعنتیییییییییی