2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری ،خانوما کمک کنید

197 بازدید | 31 پست

کسی تا حالا امپولvitrelle250 micrograms/0 5

برای ازاد سازی فولیکول زده،امروز رفتم دکتر سمت راستم ۳تا فولیکول خوب داشت که دکتر برای ازاد سازی این امپول بهم داد،کسی تا حالا زده اینو

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰

وای خدا مگ واسه حاملگی آمپولم میزنن

واااااااااای.من ترس

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه حاملگی حتی عملم میکنن چه برسه ب امپول

عملو ک میدونم.ولی من آمپول ترس😢😢

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

وای خدا مگ واسه حاملگی آمپولم میزنن واااااااااای.من ترس

منم نمیدونستم ولی الان گرفتارش شدم😔😔

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰
من روز تخمک گذاری برای ازاد سازی دوتا hcgمیزنم

اینم همون hcgولی خارجیش 

عملو ک میدونم.ولی من آمپول ترس😢😢

ان شاءالله هیچ وقت گرفتارش نشی

Pcoهستی چند وقته اقدامی

نه ذخیره تخمدانیم پایینه 0.4،این ماه سوممه

ان شاءالله هیچ وقت گرفتارش نشی

ان شاء الله ک سریع مشکلت حل بشه دیگ نزنی

ان شاء الله ک سریع مشکلت حل بشه دیگ نزنی

ان شاءالله توکل به خدا

نه ذخیره تخمدانیم پایینه 0.4،این ماه سوممه

عزیز دلممم 

مگه چندسالته؟؟؟ 

من ذخیرم خیلی بالا بود 9 بود   علت ذخیره بالا رو میدونم چون رو هم انباشته شدن و ازاد نشدن ذخیره میره بالا ولی ذخیره پایین نمیدونم علتش چیه

ما آبادانیا   
عزیز دلممم  مگه چندسالته؟؟؟  من ذخیرم خیلی بالا بود 9 بود     علت ذخیره بالا ر ...

۳۱ عزیزم