2777
2789

من خودم کرم ضدلک درمالاین استفاده میکنم خوبه  من بعد عروسیم صورتم جوش زده بود بعد لک شدش دکترنرفتم به داروخانه گفتم اینو داد ایرانی اما خوبه خب اولش بهم مارک خارجی گفت گفتم نمیخام گرون باشه بعد اینو خریدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای لک بارداری رفتم دکتر

یک کرم برای لک داد اسمش melacare forte هست قیمتش ۱۴۰ تومن یه شب باید توی تاریکی از این فقط روی لک ها بزنم

یه کرم آبرسان هم داد که شب بعد باید روی کل صورت به غیر از دور چشم بزنم اسمش sesderma c-vit قیمتش ۲۰۰ هزار

یعنی یه شب در میون هر کدوم رو باید بزنم و هر صبح صورتم رو با این شوینده بشورم: svi tachestop قیمتش ۳۰ هزار

دو هفته هست میزنم فعلا که جواب داده اگه بعدا باز برنگردن😢😢😢

من مدیلن گرفتم .خیلی خوبه .ولی باید حتما اگه رفتی بیرون ضد افتاب بزنی . ولی به نظرم هر چی که ...

میخوام با کرم محو بشه از لیزر بدم میاد.یعنی اگ مصرف کرم قطع کنم دوباره پیداشون میشه

من برای لک بارداری رفتم دکتر یک کرم برای لک داد اسمش melacare forte هست قیمتش ۱۴۰ تومن یه شب باید ت ...

لطفا بهم خبر بده اگه برنگشت.خودمم قبلا استفاده کردم بار برگشت

بمن گفت حداقل باید شش ماه استفاده کنی و هر دو ماه بیای پیشم باشه خبر میدم

من خودم واسه جوش صورت رفتم ۶ ماه دارو استفاده کردم خوب شدم وقتی قطع کردم دوباره جوش میزد صورتم

سلام میشه بگی از کدوم داروخونه تهیه میکنی؟ من هر جا میرم ندارن

سلام عزیزم خیلی وقته دیگه استفاده نمیکنم دیگه صورتم خوب شد گذاشتم کنار من بندر عباس هستم الان نمیدونم دیگه دارن یانه

دوستان من یه مطلب دیدم که بهترین کرم های ضد لک و معرفی کرده. لینکشو میذارم دوس داشتید ببینید شاید کمکتون کنه     

لینکش اینه https://bigsearch.ir/zedelak

❤🌟 دوست داشتن توبساط من است…هیچ‌کس نمی‌تواند جمعش کند🌟❤

سلام عزیزم من پنج سال خرج پوستم کردم
آنقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم لک صورتم نرفت
یا لیزر میرفتم جلسه ای چهارصد هزار
لک صورتم می‌رفت وقتی لیزر نمی‌رفتم برمیگشت
کرم معجزه شب هم زدم پوستم داغون شد.جوشهای بزرگی زدم که جاش چال شد.
تا شماره یه خانم رو تو دیوار پیدا کردم که کرمهاش‌مورد تایید وزارت بهداشت بود تحت نظر دکترا بود خیلی عالی بود لک صورتمو با هزینه خیلی کم برد خداخیرش بده شمارش میذارم خیلی خانم خوب و منصفی هست دلش میسوزه ضمانت بازگشت کرم تا ده شب میده.لک صورتم رفته کک و مک رفته صورتم پنج درجه سفید شده چروکام باز شده اصلا لیفت شده صورتم ملا چهذمو عوض کرده خداشاهده بگم باورتون نمیشه فقط میگم خداخیرش بده به حق علی چون دنبال سود نیست
منم چون خیلی عذاب روحی  کشیدم بخاطر پوستک خیلی خرج کردم دوست دارم بگم اطلاع رسانی بشه به هر کسی اعتماد نکنید ولی این خانم من کارش دیدم معتبره اینم شمارش09026744639 از همدان ارسال میکنه.پیجم داره بهش پیام بدید برای مشاوره پیجشو ازش بگیرید قبل و بعد مشتریهاشو ببینید.شماهو کرم زدید نتیجه گرفتید جون بچه هاتون دعام کنید معرفی کردم بهتون