2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

73 بازدید | 19 پست

سلام خانوما  یه لحظه خودتونو بذارین جای من چکارمیکردین؟؟

خواهرو برادرام گفتن بریم پارک به شوهرم گفتم گفت من حوصله بیرونو ندارم گفتم باشه و بهشون گفتم ما نمیایم من حالم خوش نیست

بعد شوهرم زنگ زده مامانش 

مامانش گفت نمیای اینور گفت شاید بیایم  چی لازم داری بخرم و خلاصه دستورات مادرشو گفت چشم

بمن گفت پاشو بریم بیرون گفتم نه ولش کن من نمیام گفت لج کردی گفتم نه معدم درد میکنه نمیام

یهو قاط زد گفت تو لج کردی نمیای و خونه بابای من میگی مانتوم کثیفه نمیای ولی میری خونه بابات وازاین حرفا 

گفت خرکی گوز بکنه سریع میگیریش و چسبیدی به مردم 

بهش گفتم چرا بی ادبی میکنی لج نکردم حالم خوش نیست قاط زد و گفت...تو این زندگی

الان دفعه چندمشه بهم بی حرمتی مییکنه الکی

شنا باشین چکار میکنین

دیگه تحمل این زندگیو ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوز ؟وای وای چ‌بی ادببب 

عزیزم من بودم ی قرص معده میخوردم باشوهرم میرفتم دور دور بعدم خونه مامان شوهر 

بی پناهی یعنی  زیر آوار کسی بمانی که قرار بود تکیه گاهت باشد.... 

پرسید لج کردی. باید میگفتی آره به دلیل اینکه تو هم نیومدی با خانوادم بریم پارک. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

تف کن تو صورتش. چرا میزاری پول بمونه جیبش که رستوران مادرش و بخر ه خرج بتراش .پاشوبا داداشات بروپارک 

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
تف کن تو صورتش. چرا میزاری پول بمونه جیبش که رستوران مادرش و بخر ه خرج بتراش .پاشوبا داداشات بروپارک ...

دستورات 

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
گوز ؟وای وای چ‌بی ادببب  عزیزم من بودم ی قرص معده میخوردم باشوهرم میرفتم دور دور بعدم خونه مام ...

مادر شوهرم تیکه کیندازه همش خوشم نمیاد شوهرم میدونه ولی هیچی نمیگه میگه تو ببخشش

اهلاقم یجوریه نمیتونم باادم بی ادب  حرف بطنم

اخه نمیخامم بدونن دعوا کردیم بسن دوراهی موندم

وب کن پاشو برو بزارحساب کار بیاد دستش.بگواونم کار داشت نیومد