2777
2789

سلام دوستان من تازه وارد سایت شدم ممنون میشم کمکم کنید واسه تولد شوهرم چی بخرم 

اولبن سال ساعت خریدم پارسال هم عطر 

امسال نمیدونم چی بخرم زیادم اهل انگشتر و گردنبند و اینا نیس خواهش میکنم کمکم کنید❤🙏🙏

دختر نازم ۱۳ آذر ماه ۱۳۹۹ میاد بغلمون😍👨‍👩‍👧❤🍃🎀🎉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه جالب چند درمیاد؟؟؟

من تو تاپیک یکی از خانما که خیلی خیلی قشنگ درست میکنه و ارسالش به همه ی ایران نوشته بود ۲۰۰هزار تومن میشه

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

ست کامل پیچ گوشتی 

روبیک 

کیف دیپلمات چرم

بازی پی اس فور اگه اهلشه

من این چیزارو واسه همسرم خریدم

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
ست کامل پیچ گوشتی  روبیک  کیف دیپلمات چرم بازی پی اس فور اگه اهلشه من این چیزارو واسه ...

ممنون عزیزم همشو داره😁😂

ست کمربند کیف بخر خیلی خوشکله عکس دارم نمیاد ک

اخه کمربند چندتا داره موندم بین لباس و حلقه‌ی نقره