2777
2789
عنوان

کیا ارتودنسی کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من ۶ سالشه  دندون جلوش کج در اونده  یه سریا میگن خودش صاف میشع  دکترش گفت بیا ...

صبر کن یکم بزرگتر شه تو این اشتباهه ارتودنسی

۶۵ تاریخ تولدم نیس همینجوری نوشتم .متولد ۷۴ رم 😉😉
دختر من ۶ سالشه  دندون جلوش کج در اونده  یه سریا میگن خودش صاف میشع  دکترش گفت بیا ...

آره باید پیشگیری بشه ولی الان نبرش بزار یه دو سه سال دیگه ببرش اونموقه بهترین موقع هستش

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
دندونای منم پوسیده شدن طی ارتودنسی

خب باید خیییییلی بهداشتو رعایت کنی من هر دفه میخواستم مسواک بزنم هر دوتا مسواکاشو میزدم ونخ دندون میکردم ولی خب بازم بعداز اینکه برداشتم چون یکی از دندونام حلقه داشت میخواست برداره نصفه دندونم خراب شد

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
خب باید خیییییلی بهداشتو رعایت کنی من هر دفه میخواستم مسواک بزنم هر دوتا مسواکاشو میزدم ونخ دندون می ...

مسواک میزنم ب نطرم ریطی ب مسواک نداره کلا دندونا طی ارتودنسی پوسیده میشه اونم دوبل 

مسواک میزنم ب نطرم ریطی ب مسواک نداره کلا دندونا طی ارتودنسی پوسیده میشه اونم دوبل 

آره خب به خاطر براکتایی هس که روی دندونه بین اونا غذا جمع میشه میپوسه

خوش به حالتون من از دردش و اینکه میگن نمیتونی مثل قبل غذا بخوری میترسم 😢

نه عزیزم دردش غیر قابل تحمل نیستش فقط هر دفه ک میری ی هفته یکم درد میکنه