2777
2789
عنوان

چطور لک هایی که رو صورتم افتاده رو از بین ببرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 29 پست
منظورم اینه که به صورت روزانه چطور از پوستتون مراقبت میکنید.  از چه شوینده و پاک کننده آرایشی ...

اها خیلی ممنون از توضیحاتت.من فقط از ضد آفتاب الارو استفاده میکنم از شوینده صابونی استفاده میکنم البته فقط زمانی که آرایش دارم.ماسک صورت هم فقط بعد اصلاح صورت استفاده میکنم شفاف کننده رینوزیت

منظورم اینه که به صورت روزانه چطور از پوستتون مراقبت میکنید.  از چه شوینده و پاک کننده آرایشی ...

اصولا خیلی کم با صورتم ور میرم دستکاری نمیکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=91783376]برای پاک کردن آرایشت از چی استفاده میکنی؟[/QUOTبا صابون میشورم یا دستمال مرطوب بیشتر ...

عزیزم صابون باعث میشه پوست صورتت خشک بشه.

سعی کن در صورت امکان از ژل شستشو یا فوم شستشو مخصوص صورت استفاده کنی که فاقد سولفات و الکل باشه.

از پن شستشو درمانی هم استفاده کنی خوبه.

دستمال مرطوب باعث میشه که منافذ پوستت خوب پاک نشه و در دراز مدت پوست صورتت رو کدر میکنه.

بهتره از میسلار واتر استفاده کنی🌸🌸🌸

این 3تا ترکیب بشه یا سفیده جدا استفاده بشه

ماست و نشاسته رو باهم بزن

سفیده تخم مرغ رو جدا

______

سفید تخم مرغ واسه روشن شدن و لیفت پوست عالیه تازه میتونی یکمی زرد چوبه هم بهش اضافه کنی

عاشقی رو باید از شاملو یاد گرفت💜به آیدا میگفت:خدای کوچک من🧡
ماست و نشاسته رو باهم بزن سفیده تخم مرغ رو جدا ______ سفید تخم مرغ واسه روشن شدن و لیفت پوست عالی ...

عزیزم چه اندلزه نشاسته گل هم میشه؟؟

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
عزیزم چه اندلزه نشاسته گل هم میشه؟؟

نشاسته گل چیه؟؟؟

نشنیدم....

همون نشاسته معمولیا دیگهههه

اونقدی باشه که ماست یکم سفت شه و از رو صورتت نریزه

عاشقی رو باید از شاملو یاد گرفت💜به آیدا میگفت:خدای کوچک من🧡
نشاسته گل چیه؟؟؟ نشنیدم.... همون نشاسته معمولیا دیگهههه اونقدی باشه که ماست یکم سفت شه و از رو صو ...

نشاسته گل هم هست ممنون 

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه