2777
2789
عنوان

صیغه یا عقد ....بعد طلاق و بعد گلوله

| مشاهده متن کامل بحث + 3302 بازدید | 163 پست

هیچکس حق نداره حق زندگی رو از کسی بگیره و راحت بکشش.........اصلا ذره ایی عذاب وجدان تو چهره این مرد نمایان نبود خیلی راضی و حق به جانب بود

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
یکی از علله درگیریهاشون پسره زنه گفته این بوده که همه چی رو به نامه دخترش کرده نجفی مال هم زیاد داشت ...

اهان . ولی خونه شون جای عالی بوده انگار

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان هی میگین قضاوت نکنیداماهرکدوم یه جورایی داریم قضاوت میکنیم طبیعی هم هست بالاخره این آدم معروف بوده ولی چیزی که دردآوره این نحوه برخوردبایه آدمکشه که به هر دلیل قتل کرده منه نوعی اگه برم دادسرا یه سوال ساده داشته باشم طرف سرش رابلندهم نمی کنه نگاهم کنه اما برای این آقابلندشده اومده این طرف میز نشسته چاییم خورده اونم تومملکتی که اگه ماه رمضان یه جوون ۲۰ ساله یه چیزبخوره جمعش  میکنن میبرم ایناست که درد داره اونم تو مملکتی که قراره عدل علی(ع) جاری باشه

من نمیگم کی شریفه کی شریف نیست میگم جای خاله زنک بازی پناه ببرید به خدا که شاید برای شما هم اتفاق بی ...

والا اونجور که بوی 💩 مسئولین داره درمیاد از ما آدمای عادی بعیده همچین کارایی. اصلا در حدمون نیست همچین خیانتایی

پیرمرد ۷۰ ساله سر پیری رفته به یه ۳۵ ساله😤

چون زنشم پیر شده بود دیگه . زن جوون میخواست .

خوب شد، تا اینا باشن عشق پیری سراغشون نیاد. یه زن جوون هم که عاشق چشم و ابروی طرف نیست بره عقدش بشه معلومه یه دلیل خاصی داشته😏

میدونم میگم که اگه پولدار باشی اصلا گوشیت هنگ نمیکنه ک بخوای بزنیش ب دیوار

عاشق امضات شدم

تو فقط زمانی می توانی درست بیندیشی که من منطق تو را با اندیشه ی نادرستی تحریک کنم و من فقط زمانی می توانم عقاید سخیفم را اصلاح کنم که تو اجازه ی سخن گفتن داشته باشی. 
الان هی میگین قضاوت نکنیداماهرکدوم یه جورایی داریم قضاوت میکنیم طبیعی هم هست بالاخره این آدم معروف ب ...

بعد افطار بوده خانم افطارم نبود موردی نداره 

تو فقط زمانی می توانی درست بیندیشی که من منطق تو را با اندیشه ی نادرستی تحریک کنم و من فقط زمانی می توانم عقاید سخیفم را اصلاح کنم که تو اجازه ی سخن گفتن داشته باشی. 

نجفی بدبخت رو به خاطر یه دونه زن ناقابل که کشته میگین بی شرف بوده 

پس چطور به نظرتون اونایی که در طول تاریخ هزاران تن رو کشتن سربریدن و  گردن زدن به نظرتون خیلی شریف هستن و براتون مقدسن؟

عاشق امضات شدم

قربونت عشقی شما خودت😘

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
نجفی بدبخت رو به خاطر یه دونه زن ناقابل که کشته میگین بی شرف بوده  پس چطور به نظرتون اونایی که ...

حالا بی شرف گفتن صحیح نیست امااااااا زن ناقابل!!!شماخودت خانمی؟!!!!!اونی که میگه نجفی بی سرفه اشتباه میکنه چون نمیشناستش شما اون زن را میشناختی که نتیجه گرفتی ناقابله؟!!!!

حالا بی شرف گفتن صحیح نیست امااااااا زن ناقابل!!!شماخودت خانمی؟!!!!!اونی که میگه نجفی بی سرفه اشتباه ...

نگرفتی عزیزم طعنه کلام رو نگرفتی