2777
2789

شاید شیر نداری

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندروزه اینجور میکنه. میشه فکش خسته شه. وسط شیر خوردن. آخه شیرم داره 

دختر من وقتی که همش مک میزنه بعد سیر نشده وشیرم کمه اینطوره

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

بچه منم اينجوري بود تقريبا ٥ ماهش بود موقع شير خوردن يكم اولش ميخورد بعد مي افتاد تو زور بعدم ول ميكرد گريه شديدي ميكرد من احساس ميكردم شير ندارم كه اينجور ميكنه چون قبلا ميدوشيدم زياد داشتم ولي اون موقع كه اونجوري ميكرد ميدوشيدم كم مي اومد من شروع كردم بهش شير خشك دادن كه كم كم ديگه شير خودمو ترك كرد و از ٦ ماهگي شير خشك ميخوره البته خيلي تلاش كردم شيرم زياد شه حالا بعضي وقتا فك ميكنم شايد اصلا گريش برا اون نبوده و من الكي شير خشكيش كردم 

عزیزم تو دهنشو نگاه کن ببین زخمی چیزی نیست...شاید گرمی خوردی باعث شده دهن بچه جوشی چیزی بزنه..برادر زاده م همینطوری شده بود بردنش دکتر یه قطره بهش داد خوب شد

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼