2777
2789
کدوم شهرین؟اخی الهی.پسر من بیشتر رفلاکس داشت خس خس میکرد با امپرازول رفع شد

من تهرانم 

والازاریتن براشون عین اب رواتیشه الان دخترم ک خس خس داره قلبم دردمیکیره براش نمیدونم این الرری چیبودک بچه هام اینجوردرگیرشن ولی بارتوانتی هیستامینازاریتن کمترضررداره تاره دکتربهش سینگولرهم داده منتهلنمیدم اونوفعلا

وخدایی که بشدت کافیست
جسارتا  با دکتر شون صحبت کنید آگه صلاح میدونن زادیتن بدید چون فوق العاده بهتره  البته ا ...

عزیزم منطدرم از انتی هیستامین همون زادیتن .زادیتن نسل 2 انتی هیستامین هاس .کوچکتر بود لوراتادین و ی مدت هم الان هیدروکسی زین.چون واکنش های الرژیش متفاووته بازم ممنون از توصیه تون 😘

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منطدرم از انتی هیستامین همون زادیتن .زادیتن نسل 2 انتی هیستامین هاس .کوچکتر بود لوراتادین و ی ...

خواهش میکنم 

البته جسارت منو ببخشید 

بازم دکترا از ما واردتر هستند 

ایشالله کوچولوها مون زود خوب میشن 

من تهرانم  والازاریتن براشون عین اب رواتیشه الان دخترم ک خس خس داره قلبم دردمیکیره براش نمیدون ...

دکتر پسر منم دکتر زندیه بود ی گوارش هم ببر ممکنه داروی رفلاکس نیاز داشته باشه  برای پسر من هنون دوهفته اول که داروی گوارش خورد رفع شد ولی زادیتن بعدا برای غذا تست کردن خیلی به کارم اومد البته پسر من شیرخشکی بود ممکنه  بچه شما له ی چیزی واکنش میده به خاطر اونه که خس خس داره

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
دکتر پسر منم دکتر زندیه بود ی گوارش هم ببر ممکنه داروی رفلاکس نیاز داشته باشه  برای پسر من هنون ...

بچه های منم هردوشیرخشکین اولی اپتامیل پپتی

دومی ببلاک haمیخوره

هردوتاشون تست پوستی دادن اولی ب شیروبادوم سبب زمینی الرژی داشت وب مایت

دومی هم ب شیرومایت وگرده علفهای هرز

ریفلاکس نداشتن هیچکدوم

وخدایی که بشدت کافیست
بچه های منم هردوشیرخشکین اولی اپتامیل پپتی دومی ببلاک haمیخوره هردوتاشون تست پوستی دادن اولی ب شیر ...

ببین عزیزم رفلاکس لزوما فیزیولوژیک نیست رفلاکس بچه های ما به خاطر الرژیه در واقع ی واکنش الرژیکه پپتی به نسبت شیر امنیه ولی اچ آ خیلی کم دیدم به بچه ها ساخته.البته مایت هم تو خس خسش بی تاثیر نیست اینم بدون تست پوستی زیاد دقیق نیست یعنی اونایی منفی شدن لزوما منفی نیستن باید بازم خودت تست کنی ممکنه الرژی داشته باشه.انشالله که پیدا کنی به چی حساسه و خس خسش قطع شه چون ی کم ریه حساسه گناه داره طفلی

ببین عزیزم رفلاکس لزوما فیزیولوژیک نیست رفلاکس بچه های ما به خاطر الرژیه در واقع ی واکنش الرژیکه پپت ...

میدونم همه روگلم بچه اولم ۷سالشه همه روتجربه کردم کلیم دکتدای معروف تهران رورفتم 

ولی خس خسش بخاطزالرژیشه ن ریفلاکس 

پسزمم خمینجوربودددقیقابیشترم بخاطرهمون مایت هست پسرم یجتباشه ک گردوخاک باشه سریع سرفه وخلط و..اینامیادسراغش من خیلی رعایت میکنم توخونه ولی بازم هرکاری کنی چون زمینه ارثی دارن یچه هام یسری علایم میمونه فقط کمدنگترمیشه بامصرف دادوپرهیزغذاوکم کردن مایت توخونه 

پپتی ک خیلی شیرخوبیه براپسرم عین داروبود

ولی دخترم چون یکم بهتره اوضاش ب همینhaجواب داده 

بخوام بهت بگم خیلی طولانی میشه پسزمن سرهمین الرری وحساسیتش درحدی اسهال گرفت ک ۱۰روزبیمارستان حوابیدپرازرگه های خون 

اوابل بیشتربشکل گوارشی نشون میدن ولی بزرگترک میشن علایم تنفسیشون خیلی بیشترمیشه الان پسرموببینی توپاییززمستون بحدی خلط پشت حلق داره ک فک میکنی بچع دیگ ریه نداره ولی درصورتی ک فقط مربوط ب الرژیه وخلطاعفونی نیس

اره تست پوستی رومیدونم مثلاتوتست ب سویاالرژی نشون ندادولی بعدازدوس ماه مصرف شیرخشک ایزومیل ک برپابه سویاس وشیزگباهیه بازتوپیپیش خون نشون داد

وخدایی که بشدت کافیست
میدونم همه روگلم بچه اولم ۷سالشه همه روتجربه کردم کلیم دکتدای معروف تهران رورفتم  ولی خس خسش ب ...

خب ماشالله اطلاعاتتون کامله خب من فقط خواستم ی تجربه رو بگم چون پسر منم بزرگه  الان همین طوره انشالله زود خوب بشه