چیکار میکنید این روزا؟؟خیلی خستم غروبا افسرده میشم تا پسرم یکم سخت میخوابه و ادیت میکنه انگاری کوه کندم هم از نظر روحی و هم از نظر جسمی فوق العاده خسته میشم پسرم ده روزشه توروخدا بگید چطور کنار بیام خیلی خستم و اضطراب دارم گاهی بچم سخت میخوابه
خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
اگه تنهایی ب یکی از نزدیکات بگو بیاد پیشت یا همسرت کمکت بده خیلی سخته درکت میکنم من سر بچه آخرم افسردهگی گرفته بودم و اصلا دوست نداشتم بهش توجه کنم خداییش همسرم خیلی حمایتم کرد تا روبراه شدم.
سعی کن غذا زیاد درست کنی برای وعده های بعدیت بمونه و یکم بیشتر استراحت کنی.
من هم مث شما تازه زایمان کردم .. مادرم فقط ۱۰ روز اومد پیش من موند بعدش رفت خونش ... واقعا آدم روحیه اش خیلی عوض میشه ... من الکی بخاطر هر چیز گریه میکردم .... ولی تنها هم بودم شاید ب خاطر همینه ....
مبارکه قدمش. بچه اولته؟ اگه تنهایی ب یکی از نزدیکات بگو بیاد پیشت یا همسرت کمکت بده خیلی سخته د ...
نه سخت میخوابه،،مادرم کمکم هست ولی از نظر روحی و جسمی داغونم
خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
دلش درد نمیکنه یا قشنگ سیر میشه؟سیر شدنش رو از این بفهم ک شکمش خوب کار میکنه یا ن؟ خدا خیر بده ماما ...
اره سزارین درد طبیعی کشیدم کلی اخرش سزارین شدم،😔شوهرم خیلی حمایتم میکنه حس میکنم این دردای سزارین بدن دردم و درد بخیه هام باعث افسردگیمه