2777
2789
عنوان

مادرا و تازه زایمان کرده ها

141 بازدید | 16 پست

چیکار میکنید این روزا؟؟خیلی خستم غروبا افسرده میشم تا پسرم یکم سخت میخوابه و ادیت میکنه انگاری کوه کندم هم از نظر روحی و هم از نظر جسمی فوق العاده خسته میشم پسرم ده روزشه توروخدا بگید چطور کنار بیام خیلی خستم و اضطراب دارم گاهی بچم سخت میخوابه 

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

مبارکه قدمش.

بچه اولته؟

اگه تنهایی ب یکی از نزدیکات بگو بیاد پیشت یا همسرت کمکت بده خیلی سخته درکت میکنم من سر بچه آخرم افسرده‌گی گرفته بودم و اصلا دوست نداشتم بهش توجه کنم خداییش همسرم خیلی حمایتم کرد تا روبراه شدم.

سعی کن غذا زیاد درست کنی برای وعده های بعدیت بمونه و یکم بیشتر استراحت کنی.

نی‍نی ت احیانا زردی نداره؟چون میگی زیاد میخابه برااین میگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی عزیرم منم بچم فردا میشه ده روزش

با اینکه خونه ی مامانمم ولی شبا و غروبا غصم میکیره

دوست دارم زودتر خوب شم برم خونه ی خودم

شوهرمم روزست جفتمون خسته شدیم

زردی داشت دو روز دستگاه خونه بود پدرم درومد انقدر بالا سرش نشستم

اخی عزیرم منم بچم فردا میشه ده روزش با اینکه خونه ی مامانمم ولی شبا و غروبا غصم میکیره دوست دارم ز ...

دقیقا منم خونه مامانمم  شبا الکی گریم‌میگیره احساس میکنم‌این روزا ک‌ازشوهرم‌دورم نکنه سردشه باهام.☹

دقیقا منم خونه مامانمم  شبا الکی گریم‌میگیره احساس میکنم‌این روزا ک‌ازشوهرم‌دورم نکنه سردشه باه ...

منم با اینکه هر شب یا یه شب درمیون میاد احساس میکنم داره ازم دور میشه

فردا ختنش میکنم دو سه روز نقاهتش خوب شه میرم خونمون

منم با اینکه هر شب یا یه شب درمیون میاد احساس میکنم داره ازم دور میشه فردا ختنش میکنم دو سه روز نقا ...

چقد شرایطامون مثه همه.منم انشالله ختنه شه‌میرم.ازختنش خیلی میترسم.کدوم نوع ختنه دوسه روزه خوب‌میشه؟حلقه؟

چقد شرایطامون مثه همه.منم انشالله ختنه شه‌میرم.ازختنش خیلی میترسم.کدوم نوع ختنه دوسه روزه خوب‌میشه؟ح ...

من شنیدم حلقه خوب نیست میخوام ببرمش سنتی ختنه کنن

کلا نقاهتش دو سه روزه عزیزم

من هم مث شما تازه زایمان کردم .. مادرم فقط ۱۰ روز اومد پیش من موند بعدش رفت خونش ... واقعا آدم روحیه اش خیلی عوض میشه ... من الکی بخاطر هر چیز گریه میکردم .... ولی تنها هم بودم شاید ب خاطر همینه .... 

مبارکه قدمش. بچه اولته؟ اگه تنهایی ب یکی از نزدیکات بگو بیاد پیشت یا همسرت کمکت بده خیلی سخته د ...

نه سخت میخوابه،،مادرم کمکم هست ولی از نظر روحی و جسمی داغونم

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
منم ۶روزه زایمان کردم‌.بیشتر ازلحاظ روحی درگیرشدم.مثه خنگاالکی گریم‌میگیره

منممممم😢😢😢

نه سخت میخوابه،،مادرم کمکم هست ولی از نظر روحی و جسمی داغونم

دلش درد نمیکنه یا قشنگ سیر میشه؟سیر شدنش رو از این بفهم ک شکمش خوب کار میکنه یا ن؟

خدا خیر بده مامانت رو ،ولی خیلی خوبه ک شوهرت حمایتت کنه بقلت کنه آرومت کنه.خیلی تاثیر داره.  سزارین بودی؟

دلش درد نمیکنه یا قشنگ سیر میشه؟سیر شدنش رو از این بفهم ک شکمش خوب کار میکنه یا ن؟ خدا خیر بده ماما ...

اره سزارین درد طبیعی کشیدم کلی اخرش سزارین شدم،😔شوهرم خیلی حمایتم میکنه حس میکنم این دردای سزارین بدن دردم و درد بخیه هام باعث افسردگیمه