2777
2789
عنوان

گرفتن بچه از پوشک

163 بازدید | 27 پست

سلام.

دخترم 2سال و 3ماهشه الان 2روزه تصمیم گرفتم پوشک رو ازش بگیرم اما هیچ همکاری نداره حتی وقتی جیش میکنه هم بهم نمیگه خودم باید شورت آزمایشی رو چک کنم.

تا دیروز به خاطر دمپایی خوشگل و توالت قشنگش با ذوق همش دستشویی بود اما دیگه از اونم خسته شده

به نظرتون هنوز براش زوده یا فقط صبوری میخواد و نیاز به زمان داره.

معمولا تو دستشویی جیش نمیکنه مگه زمانی که تازه بیدار شده باشه 

اینم بگم که تو خواب اصلا جیش نمیکنه جدیدا.

چند بار امتحان کن اگه دیدی جواب نمیده ینی امادگیشو نداره، من 2/5 ماه بود گرفتم، یه عروسک داشت میبردم دستشویی میگفتم ببین نینی بلده جیش کنه،جند بار رو فرش خراب کاریم کردا، بعد خودش نمیگفت میگفتم بیا نمیومد، عروسکو بر میداشتم میگفتم ماداریم میریم دستشویی تو نمیای؟از حسودی میدویید میومد، چند روز عاسی شدم تا کم کم خودش گفت، تو همسن هین پی پی هم میگه گفتم زوذر بزن پی پی کن وقتی اومد دشت زدم براش اصلا نترسید الان هر دو رو میگه تو یکماه اینجور شد ولی شبا تو خواب میگیرم پوشک چون جیش میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند بار امتحان کن اگه دیدی جواب نمیده ینی امادگیشو نداره، من 2/5 ماه بود گرفتم، یه عروسک داشت میبردم ...

من عروسک هم امتحان کردم.

بچه شما تا وارد دستشویی میشد جیش میکرد یا زمان زسادی نیاز داشت

شیوه تشویقی رو برو براش برچسب بخر با هر جیش بهش برچسب بده تو توالت بچسبونه. کتاب داستانهای مثلا هلوکیتی خودش به توالت میره و اینا رو بخر بعد بهش بگو خونه جیش و پی پی تو توالت میرن خونه هاشون از این چیز میزا هم بهش بگو خخخخ  صبور باس اصلا دعواش نکن وبرخورد بد باهاش نداشته باش بزار این پروسه رو راحت بگدرون

پسر من سه سالشه.یکماه اول یکبار هم تو دسشویی جیش نکرد کل خونم نجس شد. از ماه دوم فقط جیش رو تو دسشویی میکنه . گاهی اوقات میگه دسشویی گاهی اوقات نمیگه و نبرمش تو خودش میکنه.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
فک کنم منم شرایط شما رو داشته باشم اینجور که بوش میاد

اولش همه شون همینن نگران نباش صبور باش یواش یواش یاد میگیره من روزای اولش ازبس تو خودش میکرد افسردگی گرفتم.. ازاینکه میبردمش دسشویی ده دیقم معطلم میکرد و نمیکرد وقتی میرفت بیرون کارشو میکرد.... یه کم اسون بگیر حل میشه

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی