2777
2789
عنوان

استامینوفن نوزاد بعد از واکسن

112 بازدید | 5 پست

امروز واسه دخترم واکسن چهارماهگی رو زدم الان بعد از خوردن قطره استامینوفن فورا بالا آورد دوباره بهش بدم یا قطره جذب بدنش شده؟

نه دوباره بده حتما.خيلي هممواظب باش تب نكنه.دختر منم پري روز زد پدرمو در اورده انقدررر بي قراره

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه فورا بالا آورده بده دوباره

خالا همون مقدار نه،یکم کمتر

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

فعلا نده.پاشویه کن و خنک نگهش دار.۴ ساعت که شد بده.قطرش خیلی تلخه نمیتونه  تحملش کنه.عوضش کن.بچه منم بالا میاورد پاراکید میدم.پاراکید همون استامینوفنه ولی شکل سوسپانسیونه.خوشمزس

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی