2777
2789
عنوان

بیاین ببینین چکار کردم.دلم خنک شد.ازین به بعد همینه...👿

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 93 پست
اخ تو اینو میگی من خونم چسبیده ب مدرسه نمیدوووونی ک فک میکنی ک.ون.شون گذاشتن انقد جیغ میکشننننن اشغا ...

دقیقا من منظورم بیشتر از همینه خب بازی کنن چرا جبیغ میکشین چرا همو صدااااا میزنی که بیان برای بازی...

پدر مادرا بجا تربیت درست الکی نیان پشت بچشون دربیان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خونم همکفه پنجره میخوره ب کوچه پشتی ی بار بچه ها میومدن هواکش هود و ک از پنجره دادیم بیرونو میکشی ...

وایییییی خدااااااااا پاره شدممممممم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

همون بچه ها بزرگ شدن میان اینجا تاپیک میزنن ما بچگیمون جنو روح دیدیم یه عده هم میگرخن😂😂😂

روز اول که دل من به تمنای تو پر زد...چو کبوتر لب بام تو نشستم... تو به من سنگ زدی... من نه رمیدم نه گسستم... باز گفتم که تو صیادی و من آهوی دشتم تا به دام تو درافتم همه جا گشتم و گشتم... یه صلوات واسه حاجت دلم میفرستین❤
هندزفری تو گوشت بذار اخه گناه دارن طفلیا بخدا جلوی خونه منم پارکه اینقده خوشم میاد بازی میکنن از پشت ...

پارک فرق میکنه خواهری فضا بازه صدا اونقدی نیست اما اینا دقیقا زیر خونه ما بازی میکنن و زرت زرت توپ میکوبن به در پارکینگ درمون ازین سبک هاست وقتی مبارزه کل خونه رو میلرزونه....

نمیدونم چطور بگم 

بخدا بدجنس نیستم ولی خسته شدم 

وایییییی خدااااااااا پاره شدممممممم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 همون بچه ها بزرگ شدن میان این ...

حوصله ای داشت من همین آب پاشیدنم میگفتن ول کن 

درو پنجره رو بستم داشتم خفه میشم....

خونمون خیلی دلگیر و خفهه

حوصله ای داشت من همین آب پاشیدنم میگفتن ول کن  درو پنجره رو بستم داشتم خفه میشم.... خونمون خی ...

حالا فردا پس فردا نیان تلافی کنن لجبازن انگار🤤

روز اول که دل من به تمنای تو پر زد...چو کبوتر لب بام تو نشستم... تو به من سنگ زدی... من نه رمیدم نه گسستم... باز گفتم که تو صیادی و من آهوی دشتم تا به دام تو درافتم همه جا گشتم و گشتم... یه صلوات واسه حاجت دلم میفرستین❤
وایییییی خدااااااااا پاره شدممممممم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 همون بچه ها بزرگ شدن میان این ...

خخخخ تا باشن دیگ مردم ازاری نکنن

خیابان زمستان کوچه اسفند پلاک ۱۲😍گل دخترم اومد بغلم خدایا مرسی بابت هدیه قشنگت
حالا فردا پس فردا نیان تلافی کنن لجبازن انگار🤤

چه تلافی مثلا؟؟؟؟🙄

شنیدم رفتن به خانوادشون گفتن

منکه پنجره هامو میبندم جایی میرم ....

ایندفه زنگ میزنم ۱۱۰‌😂😂😂😂

پارک فرق میکنه خواهری فضا بازه صدا اونقدی نیست اما اینا دقیقا زیر خونه ما بازی میکنن و زرت زرت توپ م ...

نمیدونم عزیزم حتما بدجور صدا دارن که اذیت شدین باید مراعاتتون بکنن 😢😢😢😢