2777
2789
عنوان

بیاین ببینین چکار کردم.دلم خنک شد.ازین به بعد همینه...👿

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 93 پست
دیگه چه راهکاری بلدین؟؟؟؟؟ آب مایه حیاته....😧

من خونم همکفه پنجره میخوره ب کوچه پشتی ی بار بچه ها میومدن هواکش هود و ک از پنجره دادیم بیرونو میکشیدن منم ی چاقو گنده برداشتم نشستم پشت پنجره تا اومدن پنجره رو باز کردم چاقو رو نشون دادم فرار کردن دیگ هم نیومدن خخخ

خیابان زمستان کوچه اسفند پلاک ۱۲😍گل دخترم اومد بغلم خدایا مرسی بابت هدیه قشنگت
يا خدااااا ترمز كن خواهر  بنده خدا حق داره 😌

ای حتما مامان همون بچه هاست😁

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی اشتباه کردی،، الان که همه خونه ها آپارتمانی شده، بچه ها نمیتونن تو خونه بازی کنن، حداقل حق بازی ...

بازی تو ساعت مناسب اشکالی نداره ولی ۳بعدازظهر دیگه واقعا درست نیست من خودم همین مشکل رو دارم درک میکنم استاتر رو

امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن 

خونمون چسبیده ب مدرسه الان ک تقریبا کلاسا و امتحانا تمومه نسبتا خلوته ولی موقع مدرسه تراس خونه وایمیسادم نگاشون میکردم و زنگ تفریح بهشون لبخند میزدم دست تکون میدادم صبح هم ساعت نمیذاشتم با صدای ناظمشون بیدار میشدم اول سخت بود بعد باهاشون زندگی کردم این ماه هم دارم خونمو عوض میکنم...موقع تعطیلی بهترین صحنه ها رو میدیدم عشق مادر و فرزندی همچین میپریدن تو بغل هم  

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر
خوب کردی .. راهکاری بجز این نیست مگر اینکه شوهرت چند تا فحش چکشی بهشون بده ک گورشونو گم کنن برن

شوهرم اونروز که بحثمون شد خونه بود پاشد با زنه دهن به دهن کرد بعد بهم گفت زنه خیلی سلیطست...البته بچه هه از ترس رفت خونش...ولی امروز دمش دراز بودد...

یه یار زنگ بزن ۱۱۰ بیاد تو کوجه به همشون‌تذکر بده خونواده هاشونم بچه ها رو جمع میکنن اپارتمانه نمیتونن بازی کنن دلیل نمیشه برییزن تو کوچه عصاب ملتو داغون‌کنن برن پارک زمین‌بازی 

من چندساله تو این خونه ام همیشه اروم فقط می گفتم آرومتر آخه جیغغغغ میکشن انگار میکشن لامصبو

اخ تو اینو میگی من خونم چسبیده ب مدرسه نمیدوووونی ک فک میکنی ک.ون.شون گذاشتن انقد جیغ میکشننننن اشغالا 

خود کرده را تدبیر نیس 😖
خیلی اشتباه کردی،، الان که همه خونه ها آپارتمانی شده، بچه ها نمیتونن تو خونه بازی کنن، حداقل حق بازی ...

من اصلا مخالف بازی کردنشون نیستم..من ارتباط خوبی با بچه ها دارم اما اینا شورشو در آوردن...بخدا به همین که با مادرش بحث کردم گفتم خاله جون ۵به بعد بیاین بازی کنین که وقت استراحت نباشه...باز هروقت میخان میان و همو تو کوچه صدااااا میزن بلند که بیا بازی...خب لامصب آیفونو بزن

اخ تو اینو میگی من خونم چسبیده ب مدرسه نمیدوووونی ک فک میکنی ک.ون.شون گذاشتن انقد جیغ میکشننننن اشغا ...

اووف خیلی بده...میخاستی خونه رو عوض کنیم متاسفانه گرونی شد نمیشه...بچه ها من آدنوم هیپوفیز دارم الان ۶ماهه سردرد شدید دارم بخدا نمیتونم تحمل کنم 

اخ تو اینو میگی من خونم چسبیده ب مدرسه نمیدوووونی ک فک میکنی ک.ون.شون گذاشتن انقد جیغ میکشننننن اشغا ...

خیلی از دستت خندیدم روزه ای؟

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
شما يهويي بزرگ شدي يا اين دوران رو گذروندي؟؟؟ضعف اعصاب داري؟؟؟چند سالته به اين زودي اعصابت ضعيف شده؟

۳۰ سالمه 

آدنوم هیپوفیز دارم(غده خوشخیم هیپوفیز)

سردرد شدید دارم

خودمم تو کوچه بازی کردم اما هوااااااار نمیکشیدم انگار جنگ باشه

اون زمان همسایه ها حرمت همو نگه میداشتن نه مثل خانواده اینا

من حتی حاضرم خونمم عوض کنم اما نمیشه

گفتم که چندساله دارم تحمل میکنم..

از لج همسایه کردم...

خوب کردم

😊😊😊