2777
2789
یعنی چی؟ اتفاقا اینستاگرام جز آموزش چیزی نداشته واسم. باعث شده از هر موضوعی یه سر نخ بگیرم و برم بی ...

والا راه ميري خود به خود ميان تو چشت .وگرنه منم بيشتر پيج هاي اموزشي فالو ميکنم

یعنی چی؟ اتفاقا اینستاگرام جز آموزش چیزی نداشته واسم. باعث شده از هر موضوعی یه سر نخ بگیرم و برم بی ...

آخه آدما با هم فرق دارند شما از اینستا استفاده درست می‌کنی اما شاید بعضیا به این بلوغ فکری نرسیدند و حالا حالا نمی‌رسند و متاسفانه ازش استفاده بد میکنند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا راه ميري خود به خود ميان تو چشت .وگرنه منم بيشتر پيج هاي اموزشي فالو ميکنم

سخت نگیر، توی اکسپلورت هر پیج بی ربطی رو که دیدی بلاک کن اینجوری کم کم اینستاگرامت تمیز میشه

من اگر نيك يا بدم... تو برو خود را باش  
آخه آدما با هم فرق دارند شما از اینستا استفاده درست می‌کنی اما شاید بعضیا به این بلوغ فکری نرسیدند و ...

درسته، اما تنها اینستاگرام که نیست. درباره ی همه چیز صدق میکنه.حتی همین نی نی سایت

من اگر نيك يا بدم... تو برو خود را باش  
آخه آدما با هم فرق دارند شما از اینستا استفاده درست می‌کنی اما شاید بعضیا به این بلوغ فکری نرسیدند و ...

والا اینو باید مردای هرزه بخونن عزیزم.... اونا دنبال اون تیکه های خاص هستن.... 

خدای من                                                                اندوه میباره ولی خوبم...                                            چون ناامیدی از تو تسکین نیست....                           وقتی تو رو دارم تو هر لحظه....                                   قلبم از این همه اندوه، غمگین نیست.... 

انقدر خوششون میاد... هم مردا کثافت شدن و به به و چه چه راه انداختن.... هم اون زنای نکبت عقده ای.... فقط خانواده ها رو خدا حفظ کنه

خدای من                                                                اندوه میباره ولی خوبم...                                            چون ناامیدی از تو تسکین نیست....                           وقتی تو رو دارم تو هر لحظه....                                   قلبم از این همه اندوه، غمگین نیست.... 
والا اینو باید مردای هرزه بخونن عزیزم.... اونا دنبال اون تیکه های خاص هستن.... 

آره نود درصد حرفام منظورم همین گروه از آقایون هست که راه به راه تو اینستا دنبال فیلمای بد و زننده است یا دخترایی که فساد رو ترویج میدن