2777
2789
عنوان

روزه داری و بداخلاقی🙄

765 بازدید | 43 پست

دوستان من تا روزه هستم خیلی بد خلق میشم جوری ک باشوهرم دادوبیداد یا فوری دخترمو دعوا میکنم .شمام اینجوری هستین؟اصن دست خودم نیس😓🤦‍♀️

گفت خاکستر به آتش:تورا می بخشم...ولی.....تبر را نه!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم گرسنه م باشه عصبی میشم ولی دعوا نمیکنم فقط بی حوصله م حال ندارم کاری انجام بدم

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

خب کنترل کن خودتو عزیزم اونا چه گناهی کردن  روزه باید خوش اخلاق باشه

اره براهمین از فردا میخام نگیرم شوهرم میگه مجبوری بگیری و لین اخلاق گندتو ما تحمل کنیم خستم شد

شک نکن یه سری ویتامینای بدنت کم شده مث ویتامین بی

یا غذاهایی ک توش ویتامین بی داره بخور یا قرصشو بخور هرشب

منم وقتی کمبود ویتامین دارم اینجوری میشم ... ولی وقتی میخورم خیلی آروم و خوش اخلاقم😁

هَرجا هَوا مُطابِقِ مِیلَت نَشُد بُرو ...فَرقِ تُو با دِرَخت هَمین پایِ رَفتَن است ...!
اره منم گرسنه م باشه عصبی میشم ولی دعوا نمیکنم فقط بی حوصله م حال ندارم کاری انجام بدم

ن انگار دلم میخاد یجوری بروز بدم ک گشنمههههه🤣همه بفهمن

اره براهمین از فردا میخام نگیرم شوهرم میگه مجبوری بگیری و لین اخلاق گندتو ما تحمل کنیم خستم شد

😂😂😂 خدا قبول کنه عزیزم اما وقتی میبینی فشار میاد روت مجبور نیستی تو خانوادت رو راضی نگه داری از خودت انگار روزه گرفتی

طبیعیه قندت پایین میفته و خب مغز هم برای عملکرد درست نیاز به گلوکز داره 

منم موقع گرسنگی تنش پیدا میکنم برا همین همیشه حداقل رو هم تو سیر کردن خودم حفظ میکنم

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم