2777
2789
عنوان

سرزمین موج های آبی چطوره ؟

357 بازدید | 23 پست

چجور جایی هستش ؟ راست میگن زنانه و مردانه جداست؟ تجربه دارید؟ ممنون میشم بگید

من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشهد و میگی  عالیییییییه حرف نداره تمیر و شیک و باحال

آره مشهد جدی ؟ چجوری بلیط بگیرم ؟ اینترنتیه؟

من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖

بلیطش چنده

ماه رمضونا بازه؟

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   

عالی  عالی عالیه  

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت

ولی آب و تاب مزخرف بود من رفتم!!

اصن مفت نمیارزید، برعکس موجهای آبی ک واقعا بهمون خوش گذشت

کاش یاد می‌گرفتیم وقت دعا کردن به خدا اعتماد کنیم، نه اینکه خدا رو آزمایش کنیم❤️
بلیطش چنده ماه رمضونا بازه؟

آره فک کنم از افطار تا سحر

بیشتر از ۱۰ بار رفتم. آره جداست. قبلا یه سالن بود فقط روزای زوج خانوما فرد آقایون الان دوتا سالنش کردن تازه سالن خوبه رو هم دادن ب آقایون. موج های خروشان هم باحاله فقط سرزمین آفتاب نرو ک مضخرفه

معلومه که جداس چه حرفا 😂

منظورم این بود که سانس جدا داره یا دو ساختمان مجزا است. شما بد برداشت کردی

نوج های ابی اشغاله همش پولیه برو موج های خروشان اون تمیییز مردونه و زنونشم جداس کنار همن ولی خیلی عا ...

موج های خروشان استاندارد نیست 

لطفاً برای سلامتی تو دلیم یه صلوات می‌فرستی🥺🙏