panahtr مدیر عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 3488 عنوان سرزمین موج های آبی چطوره ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 23 پست چجور جایی هستش ؟ راست میگن زنانه و مردانه جداست؟ تجربه دارید؟ ممنون میشم بگید من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖 1398/03/07 | 15:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
panahtr مدیر استارتر عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 3488 من او یه کتاب فروشی گرفتم ولی میشه همونحاهم بگیری فقط طلا ملا نبر بچه خیییلی کوچیک هم ... بچه ندارم البته هنوز من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖
مزرج عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 14266 بیشتر از ۱۰ بار رفتم. آره جداست. قبلا یه سالن بود فقط روزای زوج خانوما فرد آقایون الان دوتا سالنش کر ... دقیقا .منم اون قبلیه دوست داشتم حیف دادن دست مردا😕
مزرج عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 14266 نوج های ابی اشغاله همش پولیه برو موج های خروشان اون تمیییز مردونه و زنونشم جداس کنار همن ولی خیلی عا ... وااای موجهای خروشان و نگو خییلی باحاله 😄
آریآنا عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 1278 بنظر من یبار برا تنوع بری خوبه ولی بیشتر نهچون آبشو بشددددت کلر میزنن برا خانوما اصلا خوب نیسبعدم چون مقدارآب زیادی میخواد هرروز تعویض نمیشه فقط هی کلر بیشتر و بیشتر میزننموهات میریزه احتمال عفونت براخانما زیادهیه کثیفیای خاصم ک داره دیگ😑😑
panahtr مدیر استارتر عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 3488 بنظر من یبار برا تنوع بری خوبه ولی بیشتر نه چون آبشو بشددددت کلر میزنن برا خانوما اصلا خوب نیس بعد ... برای منم فقط همین یه بار پیش میاد دیگه نمیتونم برام مشهد تا مدت ها من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖
آریآنا عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 1278 برای منم فقط همین یه بار پیش میاد دیگه نمیتونم برام مشهد تا مدت ها پس برین ولی بنظر منم موجهای خروشان امکاناتش بهترهموجای آبی چون سالن خانما جدا شده خیلی چیزاش مثل تعداد سرسره ها و سقوط آزاد و اینا کم شده ولی موجهای خروشان اینارو دارهاینم ک بعضیا میگن غیر استاندارده مال چندسال پیشه ک هنوز کامل نشده بود ولی افتتاحش کرده بودن الان اوکیه
panahtr مدیر استارتر عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 3488 پس برین ولی بنظر منم موجهای خروشان امکاناتش بهتره موجای آبی چون سالن خانما جدا شده خیلی چیزاش مثل ت ... مرسی عزیزم من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖