2777
2789
عنوان

احساس نمی‌کنم مادر بچم هستم

246 بازدید | 23 پست

نوزاد ۶ ماهه ام مرا دوست ندارد و مانند بچه های دیگر که مادرشان را میخواهند مرا نمیخواهد حتی تو صورتم نگاه نمیکنه و غریبه ها براساس جذاب ترند منم داره حسم بهشون از دست میدم چیکار کنم کسی مثل من بوده ؟

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی

ببخشید غلط تایپی دارم 

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا مگه داریم بچه ست دیگه😐😐

جهت فراموشی خودم میدونم اهمیتی ندارم✋😔 کاش دهخدا می دانست دلتنگی …اشک ….فاصله ….بی وفایی….تعریفش فقط دو حرف است “تـــو”😔ش+پ❤❤❤❤❤❤❤❤
چقدر کتابی نوشتی

آره الان دیدم آخه گوشی شوهرمه صفحه کلیدش اتوماتیک کلمات رو انتخآب می‌کنه من زیاد وارد نیستم اینطوری میشه