2777
2789
عنوان

بیایین انرژی مثبت،بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته شده بودم از بس منفی بود اصلا این ماه انتظار نداشتم ولی خدا بزرگیشو بهم نشون داد چند وقتی بود که یه حسی میگفت هست ولی من میگفتم نه بابا غلط حسم

خدایا ممنونم که کنجدمو بهم دادی خودت مراقبش باش.خواهشا برای سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید ممنونم
ممنون دوستان وقتی دیدم مثبت کلی اشک ریختم

خداروشکر..دقیقا دی ماه پارسال من همچین تایپیکی زدم مثبت شدم بعداز۵سال با ای وی اف الان دخترم بغلمه.انشالله بسلامتی فارغ بشی خوشبحالت زودباردارشدی من برا دومی ترس دارم

خدایاهزاران هزارمرتبه شکربابت فرشته کوچولوی زندگیمون هدیه خدابعدازچندسال انتظارباIVF😍😘انشالله دامن تمام منتظراسبزبشه بزودی🌹دخترقشنگم زندگی منوبابایی انشالله همیشه سلامت باشی ولبت خندون باشه😍🐣
عزیییزم. مبااارکه😙😙😙😙 بعد چند روز تاخیر گذاشتی؟ به همسرت گفتی یا میخوای غافلگیرش کنی؟

ممنون بعد پنج روز تاخیر البته پری های من یکم نا منظمه نه بابا همونجا تو دستشویی اژیر کشیدم بیچاره از خواب بیدار شد گیج شده بود نمیدونست کجاست بهش که گفتم گفت مبارکه و خوابید ولی یهو بیدار شد گفت چییییی منم گفتم بابا شدی حالا دیگه بی بی چک رو ول نمیکنه برده سرکار با خودش

خدایا ممنونم که کنجدمو بهم دادی خودت مراقبش باش.خواهشا برای سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید ممنونم
خداروشکر..دقیقا دی ماه پارسال من همچین تایپیکی زدم مثبت شدم بعداز۵سال با ای وی اف الان دخترم بغلمه.ا ...

فدای تو ایشالا دخترت سالم و سلامت باشه این یکی هم خدا خیلی زود بیاره بغلت 

سلام عزیزم مبارکه میشه واسه منم دعا کنی ۱.۵سال ونیم منتظرم علایمت چی بود؟

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین
دعا کن نی نیم این ماه بیاد سومین ماهه منتظرم

ایشالا به حق این ماه عزیز من این ماه چله صلوات برداشتم و متوسل شدم به امام رضا و امام جواد که همیشه ازشون معجزه دیدم