2777
2789
عنوان

بیایین انرژی مثبت،بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم مبارکه میشه واسه منم دعا کنی ۱.۵سال ونیم منتظرم علایمت چی بود؟

ایشالا عزیزم خدا یه تو دلی ناز بهت بده والا هیچ علامتی نداشتم جز یکم نوک سینم درد میکنه و یکمم ترشح سفید

خدایا ممنونم که کنجدمو بهم دادی خودت مراقبش باش.خواهشا برای سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید ممنونم

مبارکه برای منم دعا کن عزیزم که الان باردار باشم

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
پسر من چهارسالشه زیاد میزنه توشکمم منم همش نگرانم نکنه اتفاقی بیافته اگه حامله باشم.

حتی اگه احتمالشم میدی نذار اول مطمئن شو 

خدایا ممنونم که کنجدمو بهم دادی خودت مراقبش باش.خواهشا برای سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید ممنونم
یکی دیگه از نگرانیام اینه ک من ک همش این ماه روزه بودم اگه باردار بوده باشم چی خطرناکه

خخخخ نه عزیزم خدا خودش داده خودشم مواظبشه منم تا الان روزه بودم ایشالا که صحیح و سالمه

شماهم تو اقدامی دوست عزیز

تو اقدام بودم عزیزم امروز بی بی چکم مثبت شد به لطف خدا

خوش ب حالت مبارکت باشه خدا نصیب ما هم بکنه

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن