2777
2789

سلام دوستان دختر من پنج یالشه خیلی خوراکی دوست داره همش میگه خوراکی میخوام همش هم خوراکی های مضر دوست داره؟

طوری شده میرم خونه بابام یا آقاجونش همش بهشون پیله میشه برین برام خوراکی بخرین

غذاش رو خوب میخوره اما به خاطر خوراکی دندوناش زیاد خراب شده

نمیدونم چکار کنم که یکم کمتر خوراکی بخواد ؟

خودت کیک بپز خوشگل تزیینش کن

پفیلا درست کن پاکتای جالب براش درست کن بده بخوره 

سبزیجات مثل هویج رو قالب بزن خوشگل شه بده بخوره

میوه ها رو بچه گونه تزیین کن

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اول باید عادت میدادی به چیزای مفید.

بچه های منم خیلی دوست دارن.اما بیشتر شیر و میوه و آجیل و ... میدم.

مربی مهدشون هم خیلی درباره خوراکی مفید و مضر براشون گفته.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

من از اول جای چیپس و پفک ،آجیل دادم،به جای نوشابه،دلستر،و غذای بیرون جز مسافرت بهشون نمیدم،و خودشونم کاملا عادت کردن و اصلا تمایلی به خوردن خوراکی های مضر ندارن،بدمم نمیخورن،پیراشکی رضوی یا نان آوران،میدم بهشون،موز و سیب،آجیل،سیب زمینی سرخ کرده،عدسی،هندونه،شیر،دنت زعفرونی و شکلاتی،کلی خوراکی خوب هست،اینارو بده و مضرهارو حذف کن،عادت میکنه

از اول باید عادت میدادی به چیزای مفید. بچه های منم خیلی دوست دارن.اما بیشتر شیر و میوه و آجیل و ... ...

از اول بابام خیلی بد عادتش داد الانم دیگه دخترم دست از سرش برنمیداره که اینقدر پیله میکنه

خیلی تنقلات میخوریم ولی به جای خوراکیهای بد خودم درست میکنم 

مثلا  پفیلا   شیرکاکائو  کیک   سیب زمینی قارچ و پنیر    میوه  آجیل     و....... ولی خودم درست میکنم 🙂🙂

دخترهام حنا و آوا دوستون دارم ❤❤❤