2777
2789
و خواهری ک برادرش بهش گفته جلوی من لباس درست بپوش سری بعد اینجور بپوشه چی؟ ب نظرتون این چ مدل خواهری ...

اون مدل خواهر شايد حرف زور حاليش نميشه يا از لجبازياون كار رو ميكنه 

خدايا چنان كن سرانجام كار تا تو خشنود باشي و ما رستگار 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون مدل خواهر شايد حرف زور حاليش نميشه يا از لجبازياون كار رو ميكنه 

حالا از روی هر چی ک هست چرا ادم باید اینقدر بی حیا بشه ک از روی لج خصوصی ترین جای بدنش رو ب نمایش بزاره ؟

من تک فرزندم

آها

همون

چون آدم جلو برادرش حس بدی نداره

هرچند من خودمم تاپ و اینا جلو داداشام نمیپوشم ولی اگرم باشه میدونم داداشام نگاهشون نگاه بدی نیست.

ولی لباس خواب فکرشم نمیکنم

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
حالا از روی هر چی ک هست چرا ادم باید اینقدر بی حیا بشه ک از روی لج خصوصی ترین جای بدنش رو ب نمایش بز ...

آخه برادرشه هم خونن چرا همه چيز هميشه بايد جنسي بشه ؟ قبل از اين كه هم بپرسيد شما جلوي برادرت اينجوري ميري يا نه من برادر ندارم جلوي بابام ولي تو مجردي با شلوارك و تاپ بودم ، خواهر شوهر هم ندارم فقط جاري دارم و اون هم مشغول زندگيه خودشه 

خدايا چنان كن سرانجام كار تا تو خشنود باشي و ما رستگار 
آخه برادرشه هم خونن چرا همه چيز هميشه بايد جنسي بشه ؟ قبل از اين كه هم بپرسيد شما جلوي برادرت ا ...

نگاه جنسی نیست . میخوام بدونم چرا باید ی نفر اینقدر بی حیا باشه ک بقول شما از لج  یا هر چیز دیگه اندام خصوصیش رو ب نمایش بزاره و از این کار لذت هم ببره ... حالا میخواد برادرش باشه میخواد مادرش یا ....