2777
2789

میشه یکی خیلی خلاصه وار توضیح بده این سریال راجب چیه من قسمت اولش رو دیدم زیاد از حد تابو سکنی بود مخصوصا برای یک فیلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کثافط کشیده میشه سینمای ایران ، ببین کی گفتم

منم اصلا نمیتونم با شغال ارتباط بگیرم

با اینک ژانر جنایی و تجاوز رو خیلی دنبال میکنم اما اصلا برام جذابیتی نداشت

یه فیلم میشه هیس

یکی هم میشه شغال

منم اصلا نمیتونم با شغال ارتباط بگیرمبا اینک ژانر جنایی و تجاوز رو خیلی دنبال میکنم اما اصلا برام جذ ...

هیس رو ندیدم ، میشه برام بیشتر راجب داستانش توضیح بدی ؟

هیس رو ندیدم ، میشه برام بیشتر راجب داستانش توضیح بدی ؟

هیس ، دختران فریاد نمی‌زنند

طناز طباطبایی و مریلا زارعی و بابک حمیدیان بازی کردن

داستان تجاوز به یه دختر رو نشون میده و متاسفانه آخرش هم طناز رو اعدام میکنن

مریلا هم وکیلشه ، به نظرم ببین چون واقعا ارزش یه بار دیدن رو داره و اینک اصلا مثل شغال مصنوعی نیست

زنی که طلاق گرفته و ازدواج مجدد کرده و دختر شوهرش می‌ره پیش پسر خانومه و پسرش به دختره ابراز علاقه م ...

زنه گفت ۵ ساله شوهرش فوت کرده ،تو خیلی فیلم و سریالای ایرانی دیگم این موضوع ازدواج مجدد زن بوده ،مشکلش چیه؟

هرگز نخوری غصه حرف دگران را✌️🌱👈گور پدر هرکه بخواهد بدمان را🖕:)

هیس ، دختران فریاد نمی‌زنندطناز طباطبایی و مریلا زارعی و بابک حمیدیان بازی کردنداستان تجاوز به یه دخ ...

قشنگه ؟؟منم این فیلما رو دوس دارم

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی