2777
2789

خونشون بودیم مسافرت بودیم درواقع خونشون 

بعد طلاهامم باخودم برده بودم ک خونه خالی بود میترسیدم 

بعدش گعت عزیزم طلاهاتو میخای بزار همینجا بمونه  ی موقع بیرون میرین خطرناکه 

(خیلی مهربونه  از روی دلسوزی گفت)

منم نزاشتم حرفش تموم شه گفتم من اگه جای شما بودم اینکارو نمیکردم  چون مسئولیتش با خودتونه 

☺😐  خاک برسرم بااین حرف زدنم 

منم از روب دلسوزی گفتم  ولی منظورم این بود مسئولیت میاره براتون😓

خواهر شوهرم هم کنارمون بود گفت اره مامان عیبی نداره هر موقع بیان خودشون میارنش  ممکنه خودمونم بریم بیرون ...

درظاهر ناراحتی ندیدم ازشون  ولی میگم نکنه حرف زشتی زده باشم؟؟؟؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چی میشد طلاهاتو میذاشتی پیششون نه اونا ناراحت میشدن یا تو

من خانم خوشبخت هستم..الان در سال ۱۴۰۰.۵.۱۵ هستم..خدا را شکر میکنم که با کسی که دوست داشتم ازدواج کردم.خدارا شکر میکنم که خانواده همسرم مرا تا این حد دوست دارند..خدارو شکر میکنم که به من یه پسر خوشگل و سالم و باهوش داده است.......خدارا شکر که سال ۹۸ سال رسیدن به معشوقم شد...‌

حرف جالبی نزدی.

زشت بود 😶

عیب نداره بهش فکر نکن

مودبانه ریپلای کنی خیلیی ممنونت میشم، ریپلایت تند باشه، تندتر جواب میدم. پس ریپلای کن ها مودب باشید.                                                                        Manvatoo سابق هستم، نی نی سایت خیلییییییی😥😥😥😥😥😥                                                 جرات ندارم حرفمو بگم الان میترکم.                          همون خیلیو داشته باش فعلا.                                   عصبانیم نشو فدات عجقم