2777
2789
اخه من هیچی ازش ندیدم س ساله..ینی بعد ازدواج میشه ک یهویی شبیه باباش بشه؟ کاش دوسش نداشتم وراحت کنا ...

آره عزیزم . خیلی امکانش هست. ارث فقط این نیست که ما مثلا رنگ چشم و حالت نگاه و نشستن و راه رفتن و .....به ارث ببریم . ما آدم ها اخلاق و رفتاربد یا خوب پدرومادرامونم به ارث میبریم . کاش همه ماها به این نکته توجه خاصی داشته باشیم . که رفتار امروز ما بازتاب اخلاق و رفتار فردای بچه هامونه. 

اولا به نظرمن شما سنت خیلی پایینه برا ازدواج دوما حتما ، حتما قبل ازدواج به پدر پسر نگاه کنین تحقیق ...

دوست عزیز اصلا اینجوری نیست ماشاء الله پسرای ایندوره فقط تحت تاثیر دوست و رفیقاشونن

کاش یه درصد شبیه پدراشون میشدن

والا من که آرزوش به دلم موند همسرم کاش یه درصد شبیه پدرش میشد

بجاش تا دلتون بخواد همه چیش شبیه مادرشه

کاراش اخلاقاش. حرفاش حتی قیافش😕😕😢

تا توانی دلی بدست آور  دل شکستن هنر نمیباشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز اصلا اینجوری نیست ماشاء الله پسرای ایندوره فقط تحت تاثیر دوست و رفیقاشونن کاش یه درصد شبی ...

تو پیام بعدیمم گفتم یا پدر یا مادر. خلاصه والدین دیگه . حالا پسر بیشتر اخلاق پدرو به ارث میبره . کلا والدین بی تاثیر نیستن. نقش خیلی مهمی دارن.

اخه من هیچی ازش ندیدم س ساله..ینی بعد ازدواج میشه ک یهویی شبیه باباش بشه؟ کاش دوسش نداشتم وراحت کنا ...

پونه عزیز شما سنتون هنوز خیلییییی کمه

بنظرم فعلا روی درس یا هدفتون تمرکز کنید

بعدها متوجه میشید که ما الان چی میگیم

تو این دنیا هیچ مردی ارزششو نداره که بخوای واسش بجنگی

من خودم با کسی که سالها عاشقش بودم ازدواج کردم ولی از همون سال اول اخلاقاش شروع شد.

اهل صحبت کردن با خانما و زنا بود.

خیانت پشت خیانت

تنوع طلب

بیشتر مردها جدیدا همین مدل شدن

وقتی به مراد دلشون میرسن و به اصطلاح خرشون از پل میگذره خیلی تغییر میکنن

دیگه اون چیزی که قبلا بودن نمیشن

عزیزم تا میتونی سعی کن فعلا به ازدواجو عشق و عاشقی فکر نکنی

بجاش همه توان و نیروتو صرف درس و هدفهای قشنگت کن که بعدها حسرت این روزها رو نخوری

هنوزم سني نداري . بي خيال شو . زندگي اينقد مسائل داره كه مسخره بازي فراموشت ميشه . الان تو دوران دوستي بهت خوش ميگذره فكر ميكني وقتي زير يه سقفم رفتي همينه . اونجا ديگه عشق و جنگه و شوخي بردار نيست و البته پولدار بودن پسرم مهمه . بابت خيلي چيزا مجبور ميشي از دلت بگذري بخاطر نداريه يه پسر . 

تو کنار منی نمی ترسه دلم   
تو پیام بعدیمم گفتم یا پدر یا مادر. خلاصه والدین دیگه . حالا پسر بیشتر اخلاق پدرو به ارث میبره . کلا ...

میدونی عزیزم علی دقیقا مث مامانشه هم از نظر قیافه هم از نظر اخلاقی مامانشم همونطور مظلوم و سادس خیلی

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!
پونه عزیز شما سنتون هنوز خیلییییی کمه بنظرم فعلا روی درس یا هدفتون تمرکز کنید بعدها متوجه میشید که ...

بله بخدا میدونم خودمم الان اصلا وقت ازدواجم نیست و ازدواج کردنم درست نیست 

اما بهش دل بستم و الان علی داره خودشو ب اب و اتیش میشه ک بابامو راضی کنه خیلی نامردیه اگ من بهش بگم ازدواج نکنیم و نمخامت اصلا در توانم نیس این کار چون دوسش دارم

همش دعا میکنم اگ قسمتون بهم دیگ نیست اون خودش یجوری ی کاری بکنه من ازش دل بکنم 

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!
میدونی عزیزم علی دقیقا مث مامانشه هم از نظر قیافه هم از نظر اخلاقی مامانشم همونطور مظلوم و سادس خیلی

انشاالله که هر چی به صلاحته همون بشه. ولی ازدواج تو این سن خیلی زوده . اونموقع کسی نبود مشاور خوبی برامون باشه. ولی الان تو این سایت افراد مختلف با تجربه های متفاوت هستن. نزار احساست به عقلت غلبه کنه. تصمیم درست و بگیر. 

اگر هم نمیتونی ازش جدا شی لااقل بهش بگو وقت برای ازدواج زیاده . بهتره به درسمون ادامه بدیم تا با دید بازتر و عاقلانه تر برای آیندمون تصمیم بگیریم . 

بله بخدا میدونم خودمم الان اصلا وقت ازدواجم نیست و ازدواج کردنم درست نیست  اما بهش دل بستم و ا ...

عزیزم همه پسرها اولش برای بدست آوردنت تلاش میکنن ولی بعدش همه چی تغییر میکنه

خیلی خوشبین نباش

دنیا تغییر کرده

جامعه تغییر کرده

آدما تغییر کردن

فکر نکن هر چی الان هست دو سال دیگه یا 10 سال دیگه هم همینه

حتی خودتم کلی تغییر میکنی

الان احساساتی داری تصمیم میگیری ولی بعدها که کمی سنت بالاتر بره همه معیارات تغییر میکنه

سعی نکن تجربه ای رو که بقیه در اختیارت میزارن رو خودت دوباره تجربه کنی

بازم ان شاء الله هر چی خیر و صلاحته همون بشه