2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

س تا داداشن و یه خواهر وضع مالی باباش متوسط روبه پایینه...باباش یکمی بداخلاقه و زیاد دلسوز بچه هاش نیست..وقتی اومد خاستگاری بابام ب شدت مخالفت کرد..میگ از نظر مالی و خانوادگی اصلا در یه سطح نیستیم و بماند چ روزایی کشیدم😔

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

بابام خیلی باهاش بدرفتار کرد و حرفای بدی بهش زد  علی یکمی ناراحت شد ک خب حقم داره..بازم گف این بار نامه میفرستم واسه بابات اخه هرچی میره با بابام حرف بزنه پدرم عصبی میشه و نمیزاره حرفشو بزنه😢

خب ببینید ما جفتمون سنمون کمه من ۱۷ اون۲۰ بعد بابام دلیل مخالفتش برا خانوادش به جا و درسته اخه خانوادش زیاد سطح بالایی ندارن اما خودش خیلییی گله من هیچ بدی ازش ندیدم خیلی مظلوم و پاکه انقد دل واسش میسوزه گاهی😔

خوب تا اینجا که عادی بوده واسه همه این حرفا پیش میاد 

ولی یه تجربه بهت بگم منم شرایط مالی خانواده همسرم خیلی خیلی از پدرم پایین تره 

اولش میگفتم مهم نیست همسرم خودش دستش به دهنش میرسه و چیزی کم نمیاریم ولی الان میبینم واقعا مهمه نه اینکه کم و کسری داشته باشم نه اصلا 

ولی تو خیلی چیزا اذیت میشی همش میشی آینه دق بقیه همه بهت حسادت میکنن چون تو رو بالاتر از خودت میبینن زخم زبون میزنن که حتما یه چیزی کم داشته که اومده زن فلانی شده 

این وسط بابام همش میگ کلی برای دخترم ارزو دارم میخام بهترینا براش باشه و این حرفاش باعث میشه دلم برای بابامم بسوزه😢

خیلی حالم بده از ی طرف دلم برا علی میسوزه از ی طرف عذاب وجدان دارم برای بابام 

این وسط یکی از فامیلامون ول کن نیس همش هی واسطه میفرسه و میگ دوست دارم و میخامت و حاضرم هرکاری واست بکنم فقط بگی اره بهم...

اسمش وحیده شرایط خانوادگیش خیلی خوبه و پولدارن و بابام ب شدت قبولشون داره و با باباش رفیقه 

اما من ک نمیتونم از علی دل بکنم😔

چکنم من شماها بگید توروخدا یکم راهنماییم کنید

خب ببینید ما جفتمون سنمون کمه من ۱۷ اون۲۰ بعد بابام دلیل مخالفتش برا خانوادش به جا و درسته اخه خانوا ...

تو سن پایین ازدواج کردن اشتباهه نکنید تو رو خدا بزار از زندگیت یه چیزی بفهمی عزیزم 

یعنی از 13 سالگی با هم هستید وای من تو 13 سالگی پریودم نشده بودم هنوز 

متاسفانه اره😔چکنم دیگ سالای اول ک همش مسخره بازی بود اما الان خیلی بهم وابسته شدیم و قصدمون جدیه

اولا به نظرمن شما سنت خیلی پایینه برا ازدواج

دوما حتما ، حتما قبل ازدواج به پدر پسر نگاه کنین تحقیق کنین ببینید تو خونه چه رفتاری داره ، اینو فراموش نکن که ۹۰ درصد پسرا به پدرشون میرن ذاتا. اگه الان شبیه پدرش نباشه درآینده حتما از اخلاق پدرش ارث میبره ، در طول عمرم این موارد و زیاد دیدم که میگم .

سوما باز من فکر نکنم علی شوهر مناسبی برات باشه تو این سن. شما به درس و تحصیلت برس گلم. مطمئنا بهترین ها سراغت میان.

اولا به نظرمن شما سنت خیلی پایینه برا ازدواج دوما حتما ، حتما قبل ازدواج به پدر پسر نگاه کنین تحقیق ...

اخه من هیچی ازش ندیدم س ساله..ینی بعد ازدواج میشه ک یهویی شبیه باباش بشه؟

کاش دوسش نداشتم وراحت کنارش میزاشتم نمیشه صدبار خواستم اما نتونسم و نشد😔

از طرفی من ک نمیتونم تو شرایط الانمون بهش بگم نمیخامت ک چون اون به هر راهی میزنه بابامو راضی کنه اما ب بن بست میخوره😢