یکشنبه صبح بود روز دوازدهم انتقالم چه روز خوبی بود رفتم آزمایش بتا دادم ۱۲۰بود کلی خوشحال شدم دوشنبه ظهر یه لک بزرگ قهوه ایی همه چیز خراب شد بعد دیگه بیشتر شد الان سه شنبه باز رفتم بتا دادم و منتظر جواب😔
منم هفته پنج لکه بینی خیلی شدید داشتم ی دکتر بهم گفت سقط میشه ی دکتر. هم شیاف داد. گفت یکی صبح یکی ش ...
انشالله که نی نی سالمه توکلت به خدا نه لک بینی اونم قهوا ایی مشکلی نداره اگه با شیافم قطع شده خونریزی بده حتما بیا بهم بگو که صدای قلب نی نی خوشگلتو شنیدی
دومین و قشنگترین اتفاق خوب زندگیم بیفت منتظرتم نی نی کوچولوی من
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو رو خدا برام دعا کنید دعا ی شماها جواب میده مخصوصأ اگه باردار باشید 😔واقعأ خیلی احتیاج به دعاتون ...
عزیزم همه چیو به خدا بسپار از خدا میخوام که دلتو شاد کنه و نی نی ت برات بمونه انشالله ازمایشت الان مثبته و لبت خندون میشه و زنگ میزنی همسرت خبر خوب میدی،فقط شیاف و استراخت رو فراموش کنک
دومین و قشنگترین اتفاق خوب زندگیم بیفت منتظرتم نی نی کوچولوی من