2777
2789
عنوان

انتقال

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 65 پست
امروز صبحم الان بزار گوش بده به حرفم ضرر نداره اصلا فقط جای جنین رو بیشتر محکم میکنه من  هر زما ...

میرم الانم میزارم من دیگه چیزی واسه از دست دادن ندارم به هر چیزی چنگ میزنم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نیست لکه قهوه ای حتی خون ریزی هم طبیعیه 

استرس واز خودت دور کن شیاف و دوباره بزار 

خونریزیت قطع میشه

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
شما خودتون لک دید یعنی خیلی کم بود؟

من خودم هفته نهم بارداری یهو از خواب بلند شدم سرپا ایستادم دیدم یهو وای داره ازم ترشح زیاد قهوه ایی میاد دیگه سریع زنگ زدم شوهرم مرخصی گ فت اومد خونه ساعت 3 ظهر رفتیم دکتر البته من هم عروسم شیاف داشت همون لحظه بهم داد دکترم بهم گفت یکی شب یکی صبح بزار و استراحت کن اما من تا نرفتم سونو و صدا قلبشو گوش ندادم اروم نگرفتم کلا میگن دوران بارداری پر از استرسه و نگرانیه 

دومین و قشنگترین اتفاق خوب زندگیم بیفت منتظرتم نی نی کوچولوی من 
من خودم هفته نهم بارداری یهو از خواب بلند شدم سرپا ایستادم دیدم یهو وای داره ازم ترشح زیاد قهوه ایی ...

مگه هفته هفت برایصدای قلب نیست؟

منم چندماه پیش سه تا جنسن انتقال دادند دقیق روز موعدم اول لک و بعد خونریزی کردم و منفی شد..چقد هزینه و اعصاب و روانم داغون شد..دیگه جنین ندارم از 13تا تخمک 9تا جنین شد بعد گفتن 6تا بعد شد3تا..😢😢

ایشالا شما بارداری عزیزم مسشکلی نیس برات دعا میکنم 🙏

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
من ک میدونم نی نی دختره الکی نگو نیس😍😋

نی نی پسر میخاد عزیزم..دعاکن پسرباشه دخترداره

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
مگه هفته هفت برایصدای قلب نیست؟

ازه من هفت هفته صدا قلبشو شنیدا بودم اما بعد از لک بینی گفتم برام سونو بنویس تا ببینم حالش خوبه صدا قلبشو بشنوم دیگه دکتر گفت تو انقدر استرس داری باشه برو سونو ببین که لک بینیت چیزی نبوده و بچه سالمه دیگه رفتم خداروهزار مرتبه شکر همه چی خوب بود 

دومین و قشنگترین اتفاق خوب زندگیم بیفت منتظرتم نی نی کوچولوی من 
ازه من هفت هفته صدا قلبشو شنیدا بودم اما بعد از لک بینی گفتم برام سونو بنویس تا ببینم حالش خوبه صدا ...

منم هفته پنج لکه بینی خیلی شدید داشتم ی دکتر بهم گفت سقط میشه ی دکتر. هم شیاف داد. گفت یکی صبح یکی شب بزار  فعلا ک قطع شده هفته دیگه برم برا سونو. قلب 

ازه من هفت هفته صدا قلبشو شنیدا بودم اما بعد از لک بینی گفتم برام سونو بنویس تا ببینم حالش خوبه صدا ...

من هنوز روز ۱۴انتقالم هستش هنوز قلب تشکیل نشده هفته بعد باید برم سونو