یکشنبه صبح بود روز دوازدهم انتقالم چه روز خوبی بود رفتم آزمایش بتا دادم ۱۲۰بود کلی خوشحال شدم دوشنبه ظهر یه لک بزرگ قهوه ایی همه چیز خراب شد بعد دیگه بیشتر شد الان سه شنبه باز رفتم بتا دادم و منتظر جواب😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم هفته نهم بارداری یهو از خواب بلند شدم سرپا ایستادم دیدم یهو وای داره ازم ترشح زیاد قهوه ایی میاد دیگه سریع زنگ زدم شوهرم مرخصی گ فت اومد خونه ساعت 3 ظهر رفتیم دکتر البته من هم عروسم شیاف داشت همون لحظه بهم داد دکترم بهم گفت یکی شب یکی صبح بزار و استراحت کن اما من تا نرفتم سونو و صدا قلبشو گوش ندادم اروم نگرفتم کلا میگن دوران بارداری پر از استرسه و نگرانیه
دومین و قشنگترین اتفاق خوب زندگیم بیفت منتظرتم نی نی کوچولوی من
منم چندماه پیش سه تا جنسن انتقال دادند دقیق روز موعدم اول لک و بعد خونریزی کردم و منفی شد..چقد هزینه و اعصاب و روانم داغون شد..دیگه جنین ندارم از 13تا تخمک 9تا جنین شد بعد گفتن 6تا بعد شد3تا..😢😢
ازه من هفت هفته صدا قلبشو شنیدا بودم اما بعد از لک بینی گفتم برام سونو بنویس تا ببینم حالش خوبه صدا قلبشو بشنوم دیگه دکتر گفت تو انقدر استرس داری باشه برو سونو ببین که لک بینیت چیزی نبوده و بچه سالمه دیگه رفتم خداروهزار مرتبه شکر همه چی خوب بود
دومین و قشنگترین اتفاق خوب زندگیم بیفت منتظرتم نی نی کوچولوی من