2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاییم کمک 😭😭😭

158 بازدید | 26 پست

چند روزه از پن لایه بردار با ضد جوش استفاده کردم از دیروز تا حالا زیر چشمان شدیدا خشک شده و چروک افتاده و میسوزه چیکار کنم زود خوب شه نکنه کلا اینجوری بمونه 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب رسان بزن مرتب. چون لایه برداری برای جوش مسلما پوستو خشک میکنه 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
سر خود 

خب گلم نباید سر خود بزنی زیر چشماتم نزن اگ پوستت خشکه باید چرب کنی صورتت رو 

من یه بار دکتر بهم لایه بردا داده بود چون پوستم خشک بود بعدش یه پماد داده بود میزدم 😕

میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤
خب گلم نباید سر خود بزنی زیر چشماتم نزن اگ پوستت خشکه باید چرب کنی صورتت رو  من یه بار دکتر به ...

برای زیر چشمت؟تا حالا اینجوری نشده بود که خشک شه و چین و چروک بیوفته؟

اخه فروشندیه داروخونه گفت مشکلی ندااره

فروشنده بیسواد بوده.من خودم قبل از اینکه جیزی استفاده کنم انقدر تو نت میگردم که نگوووو.فقط اگه بیرون رفتی حتما ضدافتاب بزن.فعلا هم از اینا استفاده نکن تا پوست های چروک شده پوست ریزی شن