2777
2789
عنوان

قشنگترین و مزخرف ترین فلیمی که دیدید چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 90 پست
من عاشق فیلمش بودم 😂😂😂 تکرارشم میدیدم

ببین تیتراژش واقعا قشنگ بود 

یه تیکه های امیر و داییش که معتاد بودم خوب بود 

ولی بقیشون اعصابمو خورد میکردننننن😅😅  هی مث وحشیا با هم دعوا میکردن      همشون زن زلیل بودن    ازون عموعهه که زنش خیلی شارلاتان بود متنفر بودم  بابا همه با هم قهر بودن 😅  کلا اعصابم خورد میشد 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین فیلم کره ای افسانه دریای نیلگون با بکش خلاصم کن ! مزخرف ترین هم فیلم ایرانی نقی یا تقی نمیدون ...

وای پایتخت بهترین سریالیه که به نظرم ساخته شده کاملشو ندیدی میگی همه قسمتاشو دنبال میکردی عاشقش میشدی

واسه سلامتی مامان و بابام دو تا حمد میخونی؟😔😔😔
عاشقشم

ببین تیتراژش واقعا قشنگ بود 

یه تیکه های امیر و داییش که معتاد بودم خوب بود 

ولی بقیشون اعصابمو خورد میکردننننن😅😅  هی مث وحشیا با هم دعوا میکردن      همشون زن زلیل بودن    ازون عموعهه که زنش خیلی شارلاتان بود متنفر بودم  بابا همه با هم قهر بودن 😅  کلا اعصابم خورد میشد 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

اتفاقا ب نظرم وضعيت سفيد سريال باحالي بود من ك حس خيلي خوبي باهاش داشتم تو بهترين سينمايي ابدويك روز با متري شيش و نيم چرت ترينشم دوتا ديدم وااااقعا مزخرف ولي اسمش و يادم نيس

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍
وای پایتخت بهترین سریالیه که به نظرم ساخته شده کاملشو ندیدی میگی همه قسمتاشو دنبال میکردی عاشقش میشد ...

نمیدونم خیلیا دوسش دارن ولی من اصلا خوشم نیومد نمیدونم چرا

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
حیف که روی اعصابتون بوده ولی جزو بهترین سریال های ایرانی بوده محتوای خوبی داشت

😊😊😊 شایدم خوب بوده من نهایتا خونه ی داییم سه چار قسمتشو دیدم 

برای همین خوشم نیومد شاید اگه بیشتر میدیدم نظرم مثل شما بود 

البته شایدم نه 🍒🍇🍎🍓🍐🍑

ببین تیتراژش واقعا قشنگ بود  یه تیکه های امیر و داییش که معتاد بودم خوب بود  ولی بقیشون ...

بعضی فیلم ها فقط جنبه سرگرمی دارن

ولی این فیلم رو بیشتر از هر چیزی باید به محتواش دقت میکردید

خیلی حرف برا گفتن داشت با کلی ادم های مختلف و روحیات و سبک سیلقه های متفاوت با اینکه همشون توی یه خونه باغ قدیمی بودن 

بعضی فیلم ها فقط جنبه سرگرمی دارن ولی این فیلم رو بیشتر از هر چیزی باید به محتواش دقت میکردید خیلی ...

که اینطور 

اگه ای فیلم داد  شاید بتونم دوباره ببینم