2777
2789
عنوان

قشنگترین و مزخرف ترین فلیمی که دیدید چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم های طنز ایرانی مزخرف

فیلم زرد 

عصریخبندان 

سریال ۱۰۰ نفر

سریال تاج و تخت

سریال شهرزاد

فیلم برادرم خسرو 

فیلمهای اجتماعی دوس

هم سایتی عزیز من تحت هیچ شرایطی از اعتقادم عقایدم نظرم برنمیگردم؛پس لطفا اگه نظرم مخالف شمابود من و ریپ نکن🖒توضیح بیجا=اتلاف وقت
همون که شبکه سه میزاشت؟؟

همون که یه پسری توش میگف  منیژژژژ 🤣🤣

ولی اهنگ تیتراژش قشنگ بود 

یه تیکه هایی از فیلمم خوب بود ولی اکثرا رو مخ بودن 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

تایماز موتوری بدترینش بود ...ینی انقد بد بود ک همه ب نشانه انتقام میخواستیم خواهرم ک خریده بودو ببندیم ب صندلی جلو تلویزیون مجبوزش کنیم خودش بشینه ببینش منو دومادمونم ک باورمون نمیشد انقد چرت باشه تا اهرش نشستیم دیدیم همینجور زل ب تلویزیون اصن نمیفهمم چرا خریدش از اول و چرا ما نشستیم دیدیمش مال ۵ سال پیشه ولی خدودا فک کنم

قشنگترینم ک اوف نمیتونم انتخاب کنم اخرین بهترینی ک دیدم greenbook بود

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
اره فیلم های ترکی بی کلاسن   محتوایی هم ندارن  وپفقط وقتو پر پر میکنن  اما انقدر موضو ...

منم واقعا موندم

رسما به سلیقه و شعور مردم خودشون توهین میکنن با این فیلم ساختنشون

ولی به گفته شما تنوع رنگی که توی لباس بکار میبرن جالبه

بهترین فیلم کره ای افسانه دریای نیلگون با بکش خلاصم کن ! مزخرف ترین هم فیلم ایرانی نقی یا تقی نمیدونم همون بود😕 با اینکه خیلیا دوسش دارن .دو قسمتشو دیدم

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...