2789
عنوان

توسل به حضرت حضرت زهرا (س)

623 بازدید | 31 پست

عزیزان همین جوری اشکم داره میاد دلم امشب شکست تو رو خدا با دل های پاکتون برای حاجتم از حضرت زهرا بخواین دعام کنه تو رو جان عزیزاتون خسته ام دعا کنید برای من میخوام تو همین ماه حاجتم بده نجات پیدا کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم کلی گریه کردم امشب

نمیدونم چی شد داداشم بعد ۶ سال که ازدواج کرده و حالی ازم نمیپرسید یهو بهم پیام داده چطوری انقدر اشک ریختم که نگوووو

قهر نبودیما ولی کلا انگار منو فراموش کرده بود وقتی ازدواج کرد

نتونستم جوابشو بدم یه نیم ساعته اشکام تموم شد دیگه 

خدا جون من هنوز سر قولم هستم از عید غدیر امسال و امروز که اول محرمه همه چشم امیدم به توعه.

عزیزم الهی به حق دل شکسته ی زینب  به حق امام زمان حاجتت روا بشه دلت شاد بشه و هرچه زودتر به خواستت برسی من ب نیتت توحید میخونم 😘حاجت روا بشی خواهرم

میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤
عزيزم من هم دعا كن باشه؟؟ دامنم سبز بشه
من هم دعات كردم
خداااااا خيلي بزرگه شك نكن حاجتت رو ميگيري 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.

عزیزدلم به حق این ماه عزیز و به حق حضرت فاطمه زهرا ان‌شاءالله حاجت رواشین برای حاجت روایت ۱۴ تا صلوات فرستادم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزيزم من هم دعا كن باشه؟؟ دامنم سبز بشه من هم دعات كردم خداااااا خيلي بزرگه شك نكن حاجتت رو مي ...

عزیزدلم ان‌شاءالله به زودی زود خدا بهتون اولاد سالم و صالح بده ۱۴ تا صلوات فرستادم برات گلم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزدلم ان‌شاءالله به زودی زود خدا بهتون اولاد سالم و صالح بده ۱۴ تا صلوات فرستادم برات گلم

مرسي عزيزه دلم❤️❤️🙏🏻

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.

اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبی‌ها و بعل‌ها و بنی‌ها [و السّرّ المستودع فیها]بعدد ما أحاط به علمک

انشاالله همه چشم انتظارا مادر بشن منم تو اونا😭😭😭

خدایا شکرت .. توراهیامو سالم برسون بغلم😍😍😍 واسه سلامتی نی نی های تودلم یه صلوات بفرستید لطفا💚💚❤❤❤